Ποιος εκδικείται τη Nicole Kidman και γιατί η Ελένη Φουρέιρα είναι στις «μαύρες» της;

Γωγώ Φούντα
Ποιος εκδικείται τη Nicole Kidman και γιατί η Ελένη Φουρέιρα είναι στις «μαύρες» της;

Οι celebrities δεν παύουν να μας απασχολούν με τα κατορθώματά τους

Ακόμη μία εβδομάδα φτάνει στο τέλος της, και πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στην ομορφότερη γιορτή του χρόνου, που δεν είναι άλλη από τα Χριστούγεννα. Για να σας δώσουμε να καταλάβετε επικρατεί τόση χαρά και προσμονή για τις γιορτές εκεί έξω, που καθόλου δεν μας νοιάζει αν έχουμε να δούμε ήλιο έναν περίπου μήνα, και που έχουν αρχίσει να μας πονάνε τα κοκαλάκια μας από τις βροχές και την υγρασία! Μάλλον όχι ε; Επειδή λοιπόν εμείς πιάνουμε ακριβώς τον παλμό του αναγνώστη, και επειδή θέλουμε να σας κάνουμε να γελάσει κάπως το χειλάκι σας, λέμε να κάνουμε ένα... ρεζουμέ των αγαπημένων σας θεμάτων την εβδομάδα που μας πέρασε, έτσι για να καταλάβετε κι εσείς, ότι μπορεί κάποιοι άνθρωποι να είναι διάσημοι και παντοδύναμοι αλλά είναι κι αυτοί κοινοί θνητοί με αδυναμίες και αισθήματα. Χωρισμούς, εκδίκηση και... αινιγματικά μηνύματα έχει το μενού για σήμερα. Για πάμε...

Θα βαρεθούμε να το λέμε: Όταν η Angelina Jolie, μιλάει, εμφανίζεται, κοιτάει ή... τρώει (αυτό σηκώνει κουβέντα) το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει talk of the town. Στην προκειμένη βέβαια, η διάσημη ηθοποιός, δεν έκανε τίποτα απολύτως, μιας και ένοχος για όλο αυτό ήταν ο Ιάπωνας μουσικός Miyavi ο οποίος πρωταγωνιστεί στην ταινία της Angie, Unbroken. Είπε λοιπόν το παιδί από τας Ανατολάς, ότι η star ήταν κοκαλιάρα και έτρωγε ελάχιστα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων! Φήμες που θέλουν την Angelina να του απαντάει τρώγοντας ένα burger, πατάτες, αλλά και μεγάλο αναψυκτικό, κρίνονται ως ανεπιβεβαίωτες.

Και πάμε τώρα σε έναν από τους πολλούς χωρισμούς της εβδομάδας-γιατί όταν οι ειδικοί λένε ότι τα Χριστούγεννα ο κόσμος χωρίζει, εμείς τους αμφισβητούμε! Η Kate Hudson λοιπόν χώρισε (περίεργο) από τον αρραβωνιαστικό της Matt Bellamy με τον οποίο είχε αποκτήσει και ένα γιο! Το περίεργο βέβαια της υπόθεσης, δεν είναι ότι η Kate χώρισε, σιγά το νέο, αλλά ότι έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη, στο πρόσωπο του... νεανία Derek Hough! Αλλά τώρα που το ξανασκεφτόμαστε: Και αυτό αναμενόμενο ήταν.

Και τώρα η εκδίκηση της εβδομάδας. Η κόρη των Tom Cruise και Nicole Kidman, Isabella, ξέρετε ένα από τα 2 παιδιά, που τουλάχιστον η Nicole έχει ξεχάσει ότι υπάρχουν, βαρέθηκε να ζει στην Αμερική και να κινδυνεύει να πέσει πάνω σε κανένα από τους 2 διάσημους γονείς της, γιατί και η Νέα Υόρκη μία τρύπα είναι, και είπε να μετακομίσει στο Λονδίνο όπου και εργάζεται ως κομμώτρια σε φημισμένο salon. Υποθέτουμε ότι δεν ρώτησε κάποιον από τους γονείς της, και έχουμε ένα άγχος μήπως ο Tom το έμαθε από εμάς. Δεν μας αρέσει να είμαστε αγγελιοφόροι κακών μαντάτων το δίχως άλλο.

Και οι χωρισμοί συνεχίζονται με εντυπωσιακούς ρυθμούς! Μόνο που τον συγκεκριμένο όχι μόνο τον περιμέναμε αλλά ειλικρινά αναρωτιόμασταν γιατί συνέχιζαν να είναι ακόμα μαζί τα 2 αυτά παιδιά Αναφερόμαστε στον μπερμπάντη Leonardo Di Caprio, και την... κακάσχημη (πλάκα κάνουμε) καλή του, Toni Garrn, η οποία τυγχάνει να είναι αγγελάκι της Victoria' s Secret. Ε πόσο να αντέξει το supermodel τον εξευτελισμό από τα καμώματα και τα μεθύσια του Leo; Του έδωσε τα σπαρπίνια στο χέρι και ησύχασε!

Και για το τέλος, κρατήσαμε έναν ελληνικό χωρισμό, όπως διαβάσαμε και στο gossip-tv.gr. Το ζεύγος Ελένη Φουρέιρα-Γιώργος Σαμαράς, αποτελεί παρελθόν! Εμείς δηλαδή τους είχαμε ένα βήμα πριν το γάμο, και εκείνοι πάνε και χωρίζουν!!! Και φυσικά στη συνέχεια, ανέβασε η Ελένη την αινιγματική της φωτογραφία, όπου κάτι λέει για σκύλες και πριγκίπισσες. Να περιμένουμε και κάτι από το Σαμαρά ή θα το περάσει στο ντούκου;

Αυτά λοιπόν είχαμε να σας πούμε. Καλό Σαββατοκύριακο να ευχηθούμε, να κάνετε βόλτες και ό, τι άλλο σας ευχαριστεί, και ραντεβού σε μία εβδομάδα.