Η εκ βαθέων εξομολόγηση της Beyonce: «Δεν θα ήθελα να ήμουν διάσημη»

Η εκ βαθέων εξομολόγηση της Beyonce: «Δεν θα ήθελα να ήμουν διάσημη»

Γιατί ακόμα και οι σταρς… έχουν ψυχή!

Είναι γεγονός πως η Beyonce είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και περιζήτητα διεθνή πρόσωπα και μάλιστα, η ίδια δείχνει να απολαμβάνει την κατάσταση αυτή, με τις συνεχείς δημόσιες εμφανίσεις της, το πολυτελές lifestyle της, την δημοσιοποίηση της ιδιωτικής της ζωής και γενικότερα... με κάθε κίνησή της. Ωστόσο, ήρθε η ώρα που δηλώνει πως θα προτιμούσε να... μην ήταν διάσημη και να απολαμβάνει κάθε απλή χαρά της ζωής ως ένας ανώνυμος άνθρωπος.


Όλα αυτά, στη νέα ταινία μικρού μήκους που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με τίτλο «Yours and Mine», και έχει επετειακό χαρακτήρα για τον ένα χρόνο κυκλοφορίας του δίσκου της «Beyonce». Σε αυτήν, η Queen Bey, με φόντο ασπρόμαυρα πλάνα από βίντεο κλιπ του άλμπουμ αυτού, και όχι μόνο, μιλά για τις βαθύτερες σκέψεις της, εξομολογούμενη όσα πιστεύει για μεγάλα κοινωνικά θέματα όπως ο γάμος, ο φεμινισμός, η διασημότητα αλλά και η ευτυχία, και μας παρουσιάζει την ανθρώπινη και πιο ευάλωτη πλευρά του εαυτού της.


«Κάποιες φορές εύχομαι να ήμουν απλά ανώνυμη. Να περπατώ στο δρόμο, όπως ακριβώς οποιοσδήποτε άλλος. Πριν γίνω διάσημη, ήμουν ένα κορίτσι με μια κιθάρα, ήμουν ένα κορίτσι που απλά ήθελε την όμορφη θέα της παραλίας. Και τώρα που είμαι διάσημη είναι πολύ, πολύ δύσκολο να κάνω πολύ απλά πράγματα. Όταν είσαι διάσημος κανείς δεν σε αντιμετωπίζει ως άνθρωπο, γίνεσαι ιδιοκτησία του κοινού. Δεν υπάρχει τίποτα αληθινό σε αυτό» αναφέρει η διάσημη σταρ και μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν όντως όλα όσα έχει δεν μπορούν να αντικαταστήσουν –και με το παραπάνω- αυτές τις απλές χαρές της καθημερινότητας, πράγμα βέβαια όντως σκληρό για έναν celebrity.


Όσον αφορά τις φήμες περί χωρισμού με τον JayZ, η αγαπημένη τραγουδίστρια φροντίζει να κλείσει τα στόματα για ακόμα μια φορά, λέγοντας: «Οι άνθρωποι νιώθουν πως χάνουν κάτι όταν παντρεύονται, όμως δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό... Όταν βρίσκεις το πρόσωπο που εμπιστεύεσαι και αγαπάς και νιώθεις ότι θα σε σεβαστεί και θα βγάλει κάθε καλή πτυχή του εαυτού σου... σου δίνει δύναμη. Είναι το πιο δυνατό πράγμα που θα μπορούσες να νιώσεις στη ζωή σου».


Και συνεχίζει για να μας αποδείξει πόσο μεγάλη αγάπη έχει στον ράπερ: «Το μόνο σίγουρο είναι πως, η αγάπη μου για τη μουσική, για τον σύζυγό μου, για το παιδί μου, είναι κάτι που θα διαρκέσει πέρα από αυτή τη ζωή», ενώ παράλληλα, δηλώνει στη συνέχεια φεμινίστρια –για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας JayZ-. Απολαύστε το βίντεο όπου η Beyonce μας παρουσιάζει την... Beyonce!

Διαβάστε ακόμη:

Νέα κόντρα στο Hollywood: H... νυν και η πρώην του Johnny Depp σφάζονται για χάρη του

Miranda Kerr μας κάνεις πλάκα; Δεν θα πιστεύετε με ποιον θα περάσει τις γιορτές