Η κακοτυχία της Angelina Jolie δείχνει να μην έχει… τελειωμό. Τι έπαθε πάλι η σταρ;

Η κακοτυχία της Angelina Jolie δείχνει να μην έχει… τελειωμό. Τι έπαθε πάλι η σταρ;

Γιατί ενός κακού μύρια έπονται!

Τις τελευταίες ημέρες η Angelina Jolie πρωταγωνιστεί στα πρωτοσέλιδα των διεθνών μέσων, ύστερα από το σκάνδαλο που ξέσπασε με βασικούς πρωταγωνιστές την ίδια και μεγαλοστελέχη της εταιρείας Sony, τα οποία την αποκάλεσαν σε μεταξύ τους συνομιλία μέσω mail, ατάλαντη και κακομαθημένη. Και στη συνέχεια, η συνάντηση που είχε με την εμπλεκόμενη στην υπόθεση και αντιπρόεδρο της εταιρείας , Amy Pascal, σε πάρτι ήταν μια κακή και πολύ άβολη, και για τις δύο, στιγμή.


Ωστόσο, η ατυχία της διάσημης ηθοποιού συνεχίζεται, αφού σύμφωνα με την ίδια θα αναγκαστεί να μην παραβρεθεί στα προγραμματισμένα events για την προώθηση της νέας της ταινίας «Unbroken», λόγω... ανεμοβλογιάς. Μάλιστα, το άσχημο νέο φρόντισε να ανακοινώσει η ίδια στους θαυμαστές της μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο. Σε αυτό, με πολύ απλή εμφάνιση, χωρίς μακιγιάζ και με εμφανή στο πρόσωπο, αλλά και στο σώμα της, τα σημάδια της ανεμοβλογιάς, η διάσημη σταρ εκφράζει την λύπη της για το γεγονός που θα την αναγκάσει να μείνει αμέτοχη τις επόμενες ημέρες.


Η 39χρονη σταρ αναφέρει στο βίντεο: «Ήθελα απλά να είμαι ξεκάθαρη και ειλικρινής για τον λόγο που θα λείπω από τα events που θα πραγματοποιηθούν για την ταινία «Unbroken» μέσα στις επόμενες ημέρες, ο οποίος είναι ότι έχω ανεμοβλογιά. Έτσι, θα παραμείνω σπίτι μου να ξύνομαι. Δεν μπορώ να το πιστέψω, γιατί η ταινία αυτή σημαίνει πολλά για εμένα, αλλά έτσι είναι η ζωή», δείχνοντας όμως από το ύφος της, να μην αντιμετωπίζει την άσχημη αυτή συγκυρία με ιδιαίτερη στενοχώρια. Ίσως, η ασθένειά της αυτή να είναι μια πολύ καλή ευκαιρία απουσίας, προκειμένου να αποφύγει να σχολιάσει οτιδήποτε σχετικά με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Λέμε εμείς τώρα...

Διαβάστε ακόμη:

Miranda Kerr μας κάνεις πλάκα; Δεν θα πιστεύετε με ποιον θα περάσει τις γιορτές

Η εκ βαθέων εξομολόγηση της Beyonce: «Δεν θα ήθελα να ήμουν διάσημη»