Η Kim Kardashian είπε αυτό που δεν θα περιμέναμε ποτέ να ξεστομίσει!

Η Kim Kardashian είπε αυτό που δεν θα περιμέναμε ποτέ να ξεστομίσει!

Θα βάζαμε και στοίχημα πως δεν θα ακούγαμε κάτι τέτοιο από αυτήν!

Πολλά δεδομένα θα περιμέναμε πιο εύκολα να ανατραπούν στον κόσμο αυτό, εκτός από ένα: η πίστη και η λατρεία που θρέφει η Kim Kardashianγια το σημείο του σώματός της, που έχει σχολιαστεί περισσότερο από κάθε άλλο και που η ίδια έκανε τόσους κόπους για να αποκτήσει. Και φυσικά, δεν είναι άλλο από τα οπίσθιά της. Ήρθε λοιπόν η μέρα, που η διάσημη σταρ αποποιείται αυτό που την έχει αναδείξει σε αυτό που σήμερα είναι, δηλώνοντας πως… θέλει να αποκτήσει επίπεδα οπίσθια.

Σε πρόσφατο επεισόδιο του reality «Kourtney & Khloe Take The Hamptons», η 34χρονη celebrity, παρόλο που είναι γνωστή για τις εντυπωσιακές καμπύλες της, ανακοίνωσε πως δεν θέλει πλέον να τις έχει, αφήνοντας τους πάντες άφωνους. Και δεν αρκούσε μόνο αυτό, αλλά αφού η ίδια… αλλαξοπίστησε, θέλησε να βάλει στον «ίσιο» δρόμο και την αδερφή της, Khloe, τονίζοντάς της πως πρέπει να χάσει μερικούς πόντους από το εν λόγω σημείο του σώματός της.

Μήπως η τεράστια φήμη που έχουν αποκτήσει οι δύο μικρότερες αδερφές της, Kendall και Kylie, την έκαναν να πιστέψει πως πέρασε… η μπογιά του δικού της σωματότυπου και κατά συνέπεια και αυτής της ίδιας; Μήπως η τελευταία φωτογράφησή της ήταν ένα τελευταίο… δώρο στην ανθρωπότητα, προτού αποχωριστεί το πιο χαρακτηριστικό σημείο που έχει συνδεθεί με το όνομά της; Το μέλλον θα δείξει!

Διαβάστε ακόμη:

Miranda Kerr μας κάνεις πλάκα; Δεν θα πιστεύετε με ποιον θα περάσει τις γιορτές

Η εκ βαθέων εξομολόγηση της Beyonce: «Δεν θα ήθελα να ήμουν διάσημη»