Τaylor Swift: Έκλεισε τα 25 με τον πιο λαμπερό τρόπο!

Τaylor Swift: Έκλεισε τα 25 με τον πιο λαμπερό τρόπο!

Τι έκανε η σταρ την ημέρα των γενεθλίων της;

Η Taylor Swift έκλεισε εχθές τα 25 της χρόνια και ως μια καταξιωμένη πλέον ποπ σταρ παγκοσμίως γιόρτασε το γεγονός με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, αφού μια μέρα πριν από τα γενέθλιά της παραβρέθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες μουσικές εκδηλώσεις, το Billboard Women In Music Music Luncheon, και μάλιστα όχι ως απλή καλεσμένη, αλλά ως τιμώμενο πρόσωπο.


Η αγαπητή σταρ δέχτηκε, την ξεχωριστή αυτή βραδιά, το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να λάβει ένας καλλιτέχνης, αφού τιμήθηκε με το βραβείο «Woman Of The Year», ενώ οι ευχάριστες εκπλήξεις για αυτήν δεν τελείωσαν εκεί. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη σκηνή της εκδήλωσης, η μεγάλη σταρ της soul, Aretha Franklin, που βρισκόταν επίσης εκεί, την τίμησε τραγουδώντας της το «Ηappy Βirthday», ενώ στη συνέχεια μια τούρτα κατέφθασε να συμπληρώσει το γιορτινό σκηνικό.


Και φυσικά, ο εορτασμός του γεγονότος δεν τελείωσε εκεί, αφού το κορίτσι μια φορά έκλεισε τα 25. Έτσι, διοργάνωσε ένα super VIP πάρτι, στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη και η... γειτονιά της κατακλύστηκε από celebrities. Ανάμεσά τους ξεχώρισε το χρυσό ζευγάρι της μουσικής βιομηχανίας Beyonce και JayZ, αλλά και ο Justin Timberlake –που φυσικά δεν συνοδευόταν από τη σύζυγό του-. Εκεί, η τραγουδίστρια έσβησε την δεύτερη κατά σειρά τούρτα της, ενώ δεν παρέλειψε να ανεβάσει φωτογραφίες στα social media. Και του χρόνου το ίδιο εντυπωσιακά ευχόμαστε!

Διαβάστε ακόμη:

Πασίγνωστος σταρ εξομολογείται πως έγινε αλκοολικός λόγω δημοσιότητας

Έκτακτο!Ο πρίγκιπας George ποζάρει άνετος στο παλάτι & είναι το ωραιότερο μωρό του κόσμου!