Διαλύεται ο πιο πολυσυζητημένος γάμος του 2014; Ποιο διάσημο ζευγάρι χωρίζει;

Διαλύεται ο πιο πολυσυζητημένος γάμος του 2014; Ποιο διάσημο ζευγάρι χωρίζει;

Eλπίζουμε να μην ισχύουν οι φήμες

Το 2014 σε λίγες ημέρες μας αποχαιρετά. Το έτος αυτό τα είχε όλα. Αναπάντεχα διαζύγια, πολλές-πολλές γέννες και φυσικά πολυσυζητημένους γάμους. Jolie-Pitt και Clooney-Alamuddin ήταν δύο από τα πιο καυτά ζευγάρια που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου την χρονιά που αποχαιρετάμε.


Εκτός όμως από τους δύο αυτούς elegant γάμους, την παράσταση έκλεψε ο γάμος του Kanye West και της Kim Kardashian. Oι δύο αστέρες έκαναν τα πάντα για να... ακουστεί η 'ένωσή' τους όσο περισσότερο γινόταν. Και φυσικά τα κατάφεραν. Εβδομάδες ολόκληρες δε σταματούσαν τα ξένα sites και περιοδικά να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους. Όλα αυτά τον περασμένο Μάιο, καθώς τώρα τα δημοσιεύματα τους θέλουν στα... χωρίσματα!


Το διάσημο ζευγάρι πέρασε 3 ολόκληρες εβδομάδες χωριστά και ξανασυναντήθηκε πριν από μία περίπου εβδομάδα. Το κλίμα μεταξύ τους ήταν ιδιαίτερα άβολο. Δε χαμογελούσαν και έδειχναν να μην απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Η reality star βρίσκεται σε μεγάλο αδιέξοδο. Κάνει βεβιασμένες κινήσεις τις οποίες μετά από λίγο μετανιώνει. Λέγεται, λοιπόν, πως η Kim έχει ήδη δει δικηγόρο για να κανονίσουν τα διαδικαστικά του διαζυγίου, ενώ παράλληλα θεωρεί πως ένα δεύτερο παιδί μπορεί να σώσει τη σχέση τους.


Τι πραγματικά ισχύει ο χρόνος θα δείξει. Ελπίζουμε να μην ισχύουν οι φήμες περί διαζυγίου και να μεγαλώσουν σύντομα την οικογένειά τους.

Διαβάστε ακόμα

Ο χαμός με τα κιλά της Άβας Γαλανοπούλου και η «απάντησή της»

Διάσημη τραγουδίστρια νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση