Ακύρωσαν την έκδοση διαζυγίου: Ποιο διάσημο ζευγάρι «έσωσε» το γάμο του;

Ακύρωσαν την έκδοση διαζυγίου: Ποιο διάσημο ζευγάρι «έσωσε» το γάμο του;

Και ναι, είναι και πάλι μαζί!

Οι χωρισμοί του 2014 ήταν πολλοί! Φέτος κουραστήκαμε να απαριθμούμε διαζύγια, τσακωμούς και χωρισμούς. Στο... παρά πέντε αυτό το ζευγάρι αποφάσισε να σώσει το γάμο του. Λέτε το πνεύμα των Χριστουγέννων να τους χτύπησε την πόρτα; Σχεδόν δύο μήνες μετά την ανακοίνωσή τους πως θα τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, το διάσημο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί!

Ο λόγος για τη διάσημη ηθοποιό Ricki Lake και τον σύζυγό της Christian Evans. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις 8 Απριλίου του 2012. Δυστυχώς η κρίση στο γάμο τους δεν άργησε να τους χτυπήσει την πόρτα, μιας και στα τέλη του Οκτώβρη 2014, το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει. Ο Evans, μετά από ταξίδι που είχε κάνει... μόνος του στην Ίμπιζα, επέστρεψε πολύ αλλαγμένος. Επιθυμούσε μια πιο... free σχέση, την οποία φυσικά η Lake δε μπορούσε να ανεχτεί. Οι τσακωμοί πολλοί κι έτσι η οριστική ρήξη δεν άργησε να έρθει. Η γνωστή ηθοποιός έδιωξε το σύζυγό της από το σπίτι και του πήρε και όλες τις πιστωτικές κάρτες!


Όλα αυτά κράτησαν μόλις λίγες εβδομάδες, μιας και λέγεται πως το ζευγάρι τα... ξαναβρήκε! Πλέον η Ricki αποκαλεί και πάλι τον Christian... σύζυγό της! Τι συνέβη πραγματικά δε γνωρίζουμε. Ελπίζουμε να μην ακολουθήσουν ευτράπελα. Δείτε φωτογραφίες τους στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Πασίγνωστη ανήλικη star ξεσπά: «Δεν είμαι έγκυος, ούτε παντρεύομαι!»

Η σοκαριστική εξομολόγηση της Jennifer Aniston: Γιατί δεν έχει γίνει ακόμη μητέρα;