Είναι όντως η Britney Spears; Μήπως το photoshop έκανε και πάλι το... θαύμα του;

Ερμιόνη Σαρρή
Είναι όντως η Britney Spears; Μήπως το photoshop έκανε και πάλι το... θαύμα του;

Πότε πρόλαβε καλέ να χτίσει τέτοιο κορμί;

Tα τελευταία χρόνια η Britney Spears είχε παραμελήσει λιγάκι την εμφάνισή της. Ουκ ολίγες φορές την είχε συλλάβει ο φωτογραφικός φακός να βγαίνει έξω αρκετά ατημέλητη και απεριποίητη.


Μετά από έναν επίπονο χωρισμό από τον David Lucado(και ένα κέρατο) φύσηξε αέρας ανανέωσης για την ίδια. Αυτή τη φορά ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Charlie Ebersol και δεν αμφιβάλλουμε πως είναι στα... καλύτερά της. Ναι όλες μόλις ερωτευτούμε ομορφαίνουμε, αδυνατίζουμε και γενικώς πετάμε στα σύννεφα. Η γλυκιά Brit όμως νομίζουμε πως το παράκανε.


Φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Women's Health και κοντέψαμε να μη τη γνωρίσουμε. Περάσαμε ουκ ολίγα λεπτά χαζεύοντας το πρόσωπο της και ψάχνοντας τη δική μας... Britney. Αργήσαμε λίγο, αλλά τα καταφέραμε (εν μέρει). Το πρόσωπό της είναι λίγο αλλαγμένο και αν μας το έβαζαν σε κουίζ σίγουρα... δε θα τη βρίσκαμε. Ύστερα προχωρήσαμε προς τα κάτω και... προβληματιστήκαμε και πάλι. Πολύ ωραίο για να ναι αληθινό βρε παιδί μου. Κοιλιακοί πέτρα που μέχρι και ένα μοντέλο θα ζήλευε. Δεν εννοούμε πως δεν έχει κάνει τεράστιες αλλαγές στο σώμα της( αφού εμείς οι ίδιοι την είχαμε παινέψει πριν από λίγο καιρό), αλλά ακόμη και τα θαύματα θέλουν το χρόνο τους.

britney


Εντάξει μπορεί να μη φταίει η ίδια για την τόση επεξεργασία που υπέστη αλλά καλό θα ήταν από την επόμενη φορά να είναι λίγο πιο σχολαστική με τέτοια θέματα!

Δείτε μερικές παλιότερες εμφανίσεις της στην παραπάνω gallery... και πείτε μας αν είμαστε υπερβολικοί!

Διαβάστε ακόμα:

Πασίγνωστη ανήλικη star ξεσπά: «Δεν είμαι έγκυος, ούτε παντρεύομαι!»

Η χρονιά κλείνει με γάμο: Ένα από τα πιο σέξι και διάσημα ζευγάρια αρραβωνιάστηκε

Η σοκαριστική εξομολόγηση της Jennifer Aniston: Γιατί δεν έχει γίνει ακόμη μητέρα;