Η δήλωση της Alexa Chung μας έκανε να την αντιπαθήσουμε και... το ίδιο θα κάνετε κι εσείς

Γωγώ Φούντα
Η δήλωση της Alexa Chung μας έκανε να την αντιπαθήσουμε και... το ίδιο θα κάνετε κι εσείς

Άσε μας βρε κορίτσι μου στον πόνο μας

Η παρακάτω είδηση είναι ιδιαιτέρως συγκινητική και θα σας παρακαλούσαμε να συγκρατήσετε τα δάκρυά σας, διότι η αγαπημένη μας fashionista Alexa Chung αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει για πρώτη φορά για το δράμα της, το οποίο είμαστε βέβαιοι ότι θα σας συγκλονίσει.

Πίσω από το γελαστό πρόσωπο και τα εντυπωσιακά outfits κρύβεται ένα πονεμένο κορίτσι που αντιμετωπίζει ένα και μόνο πρόβλημα: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου αρέσει η σαμπάνια που κερνούν στα διάφορα events. Υπάρχουν στιγμές που απλά θέλω να πιω ουίσκι αλλά δυστυχώς ξέρω ότι δεν ταιριάζει με τα σικ ρούχα που φοράω», εξομολογείται.

Όλα αυτά, ήταν στο πλαίσιο της ανάλυσης της Alexa για τα πράγματα που μισεί στη δουλειά της, μιας και όσο να πεις το να ντύνεσαι ωραία και να πηγαίνεις να τρως και να πίνεις τσάμπα είναι όντως δυσβάσταχτο. Εμείς πάντως, επειδή ακόμα εξακολουθούμε να την αγαπάμε, ανατρέξαμε σε παλιές της φωτογραφίες, από τα 358 events που πηγαίνει κάθε εβδομάδα, και παρατηρήσαμε ότι όντως έχει δίκιο: Το ποτήρι με τη σαμπάνια είναι γεμάτο σε όλες τις φωτογραφίες!!!

Όπως επίσης διευκρίνισε, ο χώρος της μόδας στον οποίο κινείται, είναι κάτι σαν το... zoolander (έχει πλάκα δηλαδή) ενώ συμβουλεύει τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον κλάδο, να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά και να λένε δυνατά την άποψή τους.

Την επόμενη φορά που θα παραπονεθείτε για κούραση στη δουλειά, φέρτε στο νου σας τον είλωτα Alexa και... αλλάξτε γνώμη μονομιάς!

Διαβάστε ακόμη:

Κασσάνδρα Βογιατζή: Η ... Amal Clooney της μεγάλης οθόνης μιλάει στο Queen.gr!

Χώρισε και έλαμψε το πρόσωπό του: Η «αλλαγή» του star που σχολιάστηκε έντονα

Aκούσαμε καλά; Sexy star αποκαλύπτει πού θα τον βρείτε... γυμνό!