Πόσος έλεγχος πια: Το βέτο των Brangelina στα παιδιά τους

Ερμιόνη Σαρρή
Πόσος έλεγχος πια: Το βέτο των Brangelina στα παιδιά τους

Δε φαντάζεστε τι έκαναν

Αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και καμία τους κίνηση δεν περνάει απαρατήρητη. Αγκαλιάζονται, φιλιούνται ή ακόμη και αν τσακώνονται στο μπαλκόνι ενός ξενοδοχείου πάντα υπάρχει κάποιος να τους φωτογραφίσει. Ένα δράμα δηλαδή.


Όλη αυτή την εκστρατεία για μία τους φωτογραφία την έχουν καταλάβει πολύ καλά η Angelina Jolie και ο Brad Pitt και είπαν να πάρουν τα μέτρα τους. Οι ίδιοι είναι ενήλικοι άνθρωποι και έχουν κάνει τις επιλογές τους. Τα παιδιά τους όμως ( έξι στον αριθμό) δε φταίνε σε τίποτα να μαθαίνουν τα νέα των γονιών τους από το διαδίκτυο. Η μόνη εικόνα που επιθυμούν να έχουν για αυτούς είναι της μαμάς και του μπαμπά, που τα αγαπάνε πολύ και θα έδιναν τα πάντα για να είναι ευτυχισμένα. Μπλόκαραν, λοιπόν, από τα ταμπλετ και τους υπολογιστές του σπιτιού τα ονόματά τους στο google και αποτελέσματα... μηδέν. Όσες φορές και αν πατήσει ο μικρός Pax το όνομα της μαμάς του, δε θα βρει απολύτως τίποτα. Τώρα αναρωτιέστε αυτό πως μπορεί να έγινε, αλλά και εμείς την ίδια απορία έχουμε. Εντάξει, Pitt είναι αυτός και σίγουρα βρήκε τον καταλληλότερο τρόπο για να μην διαβάσουν ποτέ τα 6 αγγελούδια τους τα mail της Sony ( με άλλα λόγια ότι η μαμά τους είναι ατάλαντη και άλλα πολλά) και φυσικά ό,τι άλλο προκύψει στο μέλλον.


Εντάξει μπορεί να ακούγεται κάπως υπερβολικό, αλλά πραγματικά είναι αξιοθαύμαστο το πόσο καλοί γονείς είναι τελικά. Δε θέλουν κανένα τους να πληγωθεί από κάποιο δημοσίευμα ή ανακρίβεια των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Αυστηροί, αλλά... προστατευτικοί.

Διαβάστε ακόμα:

Η Angelina Jolie αποκαλύπτει το πιο «αθώο» μυστικό της

Αντέχετε να δείτε τον άντρα που έδωσε 150.000 λίρες σε πλαστικές για να μοιάσει στην Kim;

64χρονος star καλωσόρισε το... 9ο παιδί του! Μαντεύετε ποιος είναι;