Διάσημος «μπαμπάς» κοιμάται με ένα ροζ... αλογάκι αγκαλιά: Δείτε ποιος είναι

Ερμιόνη Σαρρή
Διάσημος «μπαμπάς» κοιμάται με ένα ροζ... αλογάκι αγκαλιά: Δείτε ποιος είναι

Τι άλλο θα ακούσουμε πια από αυτόν τον άντρα;

Πριν από λίγο καιρό έκανε μία βαρύγδουπη δήλωση και γενικότερα οι εμφανίσεις του δεν προσδίδουν κανένα ανδρικό sex appeal. Από τη μία τα βαμμένα του νύχια (σε ροζ χρώμα πάντα) και από την άλλη η επιθυμία του να γίνει... γυναίκα, μας κάνει να καταλάβουμε πως είναι αρκετά μπερδεμένος.


Bruce Jenner και Kris (Jenner) είναι και επίσημα χωρισμένοι, αφότου έπεσαν και οι υπογραφές. Ο πατριός, λοιπόν, των αγαπημένων μας Kardashian (μπαμπάς όμως στην καρδιά τους) μετά τη δήλωση του για μελλοντική αλλαγή φύλου, μας αποκάλυψε και το μυστικό της κρεβατοκάμαράς του. Δεν κοιμάται χωρίς το ροζ του πόνι. Εντάξει, για να λέμε την αλήθεια πολλοί κάποια περίοδο της ζωής μας κοιμόμασταν συντροφιά με ένα αρκουδάκι, αλλά πριν καν μπούμε στην... εφηβεία ( πάνε πολλά χρόνια). Ο Bruce ίσως να αισθάνεται ακόμα παιδί στην ψυχή και εκεί να οφείλεται η συγκεκριμένη παρέα. Το ροζ πάντως είναι το αγαπημένο του χρώμα αναμφισβήτητα.


Τα μέλη της οικογένειας Kardashian δε θέλουν να το συζητήσουν (λέτε να ντρέπονται τα κορίτσια) ή να σχολιάσουν κάτι επί του θέματος. Τι να αντέξουν και αυτές, την εμφάνιση με το σουτιέν, την αφαίρεση του μήλου του Αδάμ, την ολική αποτρίχωση, και στο πρόσωπο, και τις συχνές επισκέψεις σε σαλόνια ομορφιάς για μανικιούρ ή τα πεντικιούρ; Μπορεί μία δόση υπερβολής να την έχουν και αυτές, αλλά ο πατριός τους τις έχει αφήσει πίσω με... διαφορά.

Διαβάστε ακόμα:

Nicki Minaj: Κερδίζει επάξια τον τίτλο της γκαντεμιάς για το 2014

Η Jennifer Aniston μιλάει για το πρόβλημα υγείας της: Τι της συμβαίνει;