To 2014 ήταν η χρονιά της Amal Clooney! Oι φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του κόσμου

To 2014 ήταν η χρονιά της Amal Clooney! Oι φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του κόσμου

Δείτε στο πλούσιο φωτογραφικό gallery γιατί την ερωτεύτηκε ο κύριος Clooney!

Μπήκε στη ζωή μας ξαφνικά, όπως άλλωστε και στην καρδιά του γοητευτικού κυρίου George Clooney. Σχεδόν μέσα σε μια νύχτα (από τη στιγμή της ανακοίνωσης των αρραβώνων τους) οι στιλίστες των μεγαλύτερων περιοδικών του κόσμου την λάτρεψαν και της αφιέρωσαν εκτενή αφιερώματα στα τεύχη τους.

Γεννημένη στις 3 Φεβρουαρίου το 1978 στη Βηρυτό του Λιβάνου η Amal ξεχώρισε για τις πολύ κομψές εμφανίσεις της, το χαμόγελό της και το χαμηλό προφίλ που διατηρεί παρά το ατελείωτο κυνηγητό των paparazzi. Μένει στο Λονδίνο, εργάζεται σε μεγάλη νομική εταιρία και πλέον ταξιδεύει μέχρι την άλλη άκρη του Ατλαντικού τακτικά για να βρίσκεται με τον αγαπημένο της σύζυγο.

Η εντυπωσιακή Amal Alamuddin που άλλαξε και επίσημα το επίθετό της σε Clooney μαγνητίζει τον φακό σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που τα αμερικανικά media βρήκαν στο πρόσωπό της τη δική του Kate Middleton!

Αν και αυτός ο έρωτας μας ξάφνιασε (μία που τους είδαμε μαζί, μία που έτρεξαν στη Βενετία για τον γάμο τους) οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο γοητευτικά ζευγάρια του παγκόσμιου Τύπου και όπως φαίνεται μπορεί να γίνουν και οι κομψοί ένοικοι που φιλοξένησε ποτέ ο Λευκός Οίκος!

Το 2014 δίχως αμφιβολία ήταν η χρονιά της καθώς οι φωτογραφίες της έκαναν τον γύρο του κόσμου όσο καμιάς άλλης.
Δείτε στο φωτογραφικό gallery τις καλύτερες στιγμές της!


Διαβάστε ακόμη:

Ποια Jennifer Lawrence; Δείτε γιατί ο σωματοφύλακάς της κλέβει τα φλας σε κάθε εμφάνιση!

64χρονος star καλωσόρισε το... 9ο παιδί του! Μαντεύετε ποιος είναι;