Φταίει ο έρωτας; Αρραβωνιάστηκαν μετά από μόλις 7 μήνες σχέσης!

Φταίει ο έρωτας; Αρραβωνιάστηκαν μετά από μόλις 7 μήνες σχέσης!

Είναι ευτυχισμένοι και δεν το κρύβουν!

Μπορεί να αποτελούν εμφανισιακά ένα από τα πιο αταίριαστα ζευγάρια του Hollywood, μπορεί η διαφορά ηλικίας τους να μην είναι τόσο ασήμαντη, μπορεί το ζευγάρι να είναι μαζί μόλις εφτά μήνες, όμως όλα αυτά δεν φάνηκαν να στέκονται εμπόδιο στο να προχωρήσουν τη σχέση τους ένα βήμα παραπέρα και να αρραβωνιαστούν.


Cameron Diaz και Benji Madden, που γνωρίστηκαν τον Μάιο μέσω της Nicole Richie και του δίδυμου αδερφού του Benji, Joel, με τον οποίο η τελευταία είναι παντρεμένη, αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη μεταξύ τους σχέση, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, και μάλιστα ο διάσημος κιθαρίστας χάρισε στο... κορίτσι του ένα μονόπετρο, το οποίο η ίδια... δεν λέει να βγάλει από πάνω της, στις τελευταίες της εμφανίσεις. Και μπορεί ο ροκ σταρ να μην είναι και ο πιο σταθερός συναισθηματικά χαρακτήρας, αφού ακόμα και πηγές του περιβάλλοντός του δηλώνουν πως συνηθίζει να ερωτεύεται... πολύ εύκολα, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους τα έχουν βρει και έχουν ξεπεράσει κάθε εμπόδιο.


Μάλιστα, το ζευγάρι απαθανατίστηκε πρόσφατα σε αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης και φυσικά η 43χρονη σταρ δεν παρέλειψε να επιδεικνύει με περίσσιο καμάρι στους παπαράτσι το νέο της απόκτημα, ενώ κυριολεκτικά φάνηκε να λάμπει από ευτυχία. Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται! Εμείς ελπίζουμε αυτό να κρατήσει, η σταρ να έχει βρει αυτό που ψάχνει και να σταματήσει να ταλαιπωρείται όσον αφορά στα ερωτικά της.

Διαβάστε ακόμη:

Το δράμα της Rihanna: Tι είναι αυτό που βασανίζει τη διάσημη τραγουδίστρια εδώ και χρόνια;

Στην πιο γλυκιά της φωτογράφηση: Δείτε τη Sienna Miller μαζί με την κορούλα της!