Η απίστευτη selfie της Kim Kardashian:Από πότε έχει κοιλιακούς… φέτες και δεν το ξέραμε;

Η απίστευτη selfie της Kim Kardashian:Από πότε έχει κοιλιακούς… φέτες και δεν το ξέραμε;

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram!

Όταν αναφερόμαστε στην Kim Kardashian, όλοι γνωρίζουμε πως πρόκειται για ένα πρόσωπο που ξέρει να ποζάρει με τον κατάλληλο τρόπο, αφού πλέον έχει την ικανότητα -προφανώς λόγω της εκτεταμένης εμπειρίας- να... χαρτογραφεί στο μυαλό της το χώρο και να παίρνει τις κατάλληλες συντεταγμένες για να έχει το δυνατότερο εντυπωσιακό αποτέλεσμα... πόζας. Και όχι μόνο αυτό, αλλά στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί πως έχει χρησιμοποιήσει ψηφιακή επεξεργασία για να παρουσιάσει τις selfies της ακόμα καλύτερες.


Αυτή τη φορά, δεν ξέρουμε ποια ακριβώς από τις δύο μεθόδους ακολούθησε, όμως η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε η 33χρονη σταρ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλλον δεν ανταποκρίνεται και τόσο πολύ στην πραγματικότητα. Η φωτογραφία τραβήχτηκε όσο η ριάλιτι περσόνα βρισκόταν στην ντουλάπα της και αποφάσιζε ποια ρούχα θα φορέσει, ενώ δίπλα της η γλυκιά North, προσπαθούσε να δοκιμάσει και αυτή τα ρούχα της μαμάς της. Εκεί, η Kim εμφανίζεται εμφανώς πιο λεπτή, με επίπεδη κοιλιά, και όχι μόνο, αφού μπορούμε να διακρίνουμε ξεκάθαρα ακόμα και τους... κοιλιακούς(;;) της!


Φυσικά, δεν είναι λίγες οι φορές που ο φακός των παπαράτσι την έχει απαθανατίσει τη στιγμή που πηγαίνει ή φεύγει από το γυμναστήριο, οπότε δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε και το γεγονός πως γυμνάζεται. Αλλά, βρε Kim, τόσο απότομη και σύντομη αλλαγή τέλος πάντων; Δεν νομίζουμε...

Διαβάστε ακόμη:

Μάνα και κόρη Kardashian αλληλοεκτίθενται με... πικρόχολα σχόλια!

Nέο ζευγάρι στη showbiz; Επιτέλους γιατί αυτός ο ηθοποιός ήταν πολύ καιρό μόνος!