Νέα εκπομπή; Θα κάνει η Τζένη Μπαλατσινού την... έκπληξη από τη νέα χρονιά;

Νέα εκπομπή; Θα κάνει η Τζένη Μπαλατσινού την... έκπληξη από τη νέα χρονιά;

Σε ποια εκπομπή λέγεται πως της έχει προταθεί να συμμετάσχει;

Με τη νέα χρονιά το τηλεοπτικό τοπίο πρόκειται να αλλάξει δραστικά. Από το Γενάρη ξεκινάει η δεύτερη περίοδος της χειμερινής σεζόν, πράγμα που σημαίνει ότι πολλά προγράμματα δεν πρόκειται να ξαναβγούν στις οθόνες, ειδικά αυτά που είχαν πολύ χαμηλή τηλεθέαση.

Όμως αν μας έμαθε κάτι η τηλεόραση, είναι να μην θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Έτσι, λίγο πριν φύγει η χρονιά, ένα άλλο τηλεοπτικό σενάριο ακούγεται πολύ έντονα στο Mega, χωρίς όμως να θεωρείται ακόμη σίγουρο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτό το σενάριο η εκπομπή Joy, που είχε μια απογοητευτική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, ίσως πάρει μια μικρή παράταση . Το φιλί της ζωής που δίνεται από το κανάλι είναι και το τελευταίο (αν τελικά πραγματοποιηθεί) και ελπίζει σε νεκρανάσταση των νούμερων τηλεθέασης. Κατά το σενάριο αυτό, η εκπομπή αλλάζει ξανά ώρα και μετακινείται στις 10 με 11.30 τα πρωινά του Σαββατοκύριακου. Την ενότητα ''παιδί'' ακούγεται ότι θα αναλάβει η Τζένη Μπαλατσινού.

Το αν η Τζένη δεχτεί να αναλάβει μια μικρή ενότητα λίγων λεπτών σε μια εκπομπή που έχει ημερομηνία λήξης, είναι ένα στοίχημα στο οποίο μάλλον κανείς δεν πρέπει να ποντάρει θετικά, αλλά από την άλλη, όπως είπαμε και στην αρχή, η τηλεόραση είναι όλο εκπλήξεις.