Η Tina Fey μαμά για δεύτερη φορά

Η Tina Fey μαμά για δεύτερη φορά

Η πρωταγωνίστρια και δημιουργός του «30 Rock» θα συνεχίσει την ταχυδακτυλουργική διαχείριση του χρόνου ανάμεσα στην καριέρα και την οικογένεια που αποκτά καινούργιο μέλος.

Η ελληνικής καταγωγής Tina Fey έχει ήδη μια κόρη πέντε ετών, την Alice, μαζί με τον σύζυγό της και συνθέτη της υπέρ επιτυχημένης σειράς «30 Rock» του NBC, Jeff Richmond. Στα γυρίσματα του επεισοδίου της εκπομπής της Oprah Winfrey έκανε την επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της που έχει φτάσει κιόλας τον 5ο μήνα.

Η 40χρονη ηθοποιός έχει μιλήσει και στο παρελθόν για τη δυσκολία του να καταφέρνει μια γυναίκα να ισορροπήσει τις απαιτήσεις της οικογένειας με τις υποχρεώσεις της καριέρας: «Δεν το πίστευα παλιά αλλά, όταν έχεις παιδί, δεν υπάρχει αρκετός χρόνος μέσα στην ημέρα για να κάνεις τίποτα άλλο. Ο,τι ελεύθερος χρόνος μένει μετά τη δουλειά και την κόρη μας πάει στον ύπνο». Προφανώς και στο σεξ αφού είναι ήδη έγκυος στο δεύτερο παιδί τους και, όσο να το πεις, το σεξ είναι προαπαιτούμενο μιας (φυσικής) εγκυμοσύνης.

Από την άλλη έχει δηλώσει επανειλημμένως πως νιώθει τύψεις που η κόρη της δεν έχει αδερφάκι οπότε, προφανώς, αποφάσισε να απαλλαγεί από αυτές προσφέροντάς της παρέα.