Μα τι έρωτας πια! Διάσημο ζευγάρι δε σταματάει να προκαλεί με τα δημόσια φιλιά του

Ερμιόνη Σαρρή
Μα τι έρωτας πια! Διάσημο ζευγάρι δε σταματάει να προκαλεί με τα δημόσια φιλιά του

Ζουν στο δικό τους συννεφάκι

Η λέξη έρωτας νομίζουμε ότι τώρα πια δεν τους εκφράζει. Μετράνε ήδη κάποιους μήνες σχέσης και δε χάνουν στιγμή ο ένας τον άλλο από την αγκαλιά του. Όπου σταθούν και όπου βρεθούν υπενθυμίζουν στους επικριτές τους (φίλοι και συγγενείς), ότι είναι στα καλύτερά τους.

Ο Robert Pattinson δεν κάνει ρούπι χωρίς την FKA Twigs. Βόλταραν στους δρόμους του Λος Άντζελες, χορέψανε σε κλαμπ και δεν ξεκόλλησαν ούτε στιγμή. Τα καυτά φιλιά δεν είχα σταματημό και ο Robert δεν άφηνε το βλέμμα του από πάνω της. Δεν πάει να λένε ό,τι θέλουν οι φίλοι του, αυτός είναι τρελός και παλαβός.Δεν ενδιαφέρονται στιγμή για το ποιος είναι δίπλα τους και το τι μπορεί να πει.Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που λένε, ότι ο έρωτας είναι τυφλός. Αυτό ακριβώς έχουν πάθει και αυτοί, τυφλώθηκαν από έρωτα.

Θέλει να την έχει υπό την προσοχή του και να μη της λείψει τίποτα. Τι άλλο δηλαδή μπορεί να θέλει μια γυναίκα από έναν άντρα; Απολύτως τίποτα! Μπορεί όπως λένε φίλοι και γνωστοί να του έχει βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, αλλά μην κρυβόμαστε, το αγόρι είναι καψούρης. Απλά εμείς θα τους συμβουλεύαμε τα εν οίκω μη εν δήμω, γιατί υπάρχει και το κακό το μάτι!

Δείτε την τελευταία τους έξοδο στην παραπάνω gallery

Διαβάστε ακόμα:

Την πέρασαν για μεθυσμένη και την συνέλαβαν: Ποια διάσημη παρουσιάστρια έγινε ρεζίλι;

Μετά το αλκοόλ και τα χάπια... ο χωρισμός:Ποια τραγουδίστρια θα περάσει «μαύρες» γιορτές;