«Zω για εσένα»: Η συγκινητική φωτογραφία της διάσημης μαμάς με τον ενός έτους γιο της

Ερμιόνη Σαρρή
«Zω για εσένα»: Η συγκινητική φωτογραφία της διάσημης μαμάς με τον ενός έτους γιο της

Την αναγνωρίζετε;

Πολλοί επώνυμοι πίνουν νερό στο όνομά της και οι στιλιστικές της επιλογές δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Δεν είναι όμως μόνο γυναίκα... καριέρας, αφού είναι μητέρα δύο παιδιών και φροντίζει πάντοτε να τους αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.


Δώδεκα μήνες πέρασαν από τότε που η Rachel Zoe έφερε στη ζωή το μικρό της άγγελο, Kaius. Την ημέρα των πρώτων του γενεθλίων έκανε αναδρομή στην πρώτη μέρα της ζωής του και την πρώτη τους φωτογραφία στο νοσοκομείο όπου και γεννήθηκε. Και δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού ανέβασε στα social media άλλη μία με το μικρό Kaius και την ίδια σε στιγμές απόλυτης... αγάπης. Με αυτό τον τρόπο του ευχήθηκε χρόνια πολλά και τα σχόλια από τους διάσημους φίλους της έπεσαν κατακόρυφα. Τα καλύτερα της ευχήθηκαν για τον πρίγκιπά της και την οικογένειά της.

mesa


Η 43χρονη στυλίστρια είναι ερωτευμένη με τα παιδιά της και δεν το κρύβει. Της έχουν αλλάξει τη ζωή και τα θεωρεί θείο δώρο. Μάλιστα κάτω από τη φωτογραφία μέσω ενός hastag του εξομολογήθηκε πως...ζει για εκείνον.Μα τι πιο τρυφερό από το να βλέπεις μία μαμά να χαμογελάει μόνο με τη σκέψη των παιδιών της και να λιώνει στην αγκαλιά τους.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν είναι ένα... ούτε δύο! 45 σέξι εξώφυλλα της Kim Kardashian που έχουν συζητηθεί

Μαμά και κόρη γίνονται... τάρανδοι: Μα πόσο ίδιες