Βρείτε τις… διαφορές: Ποια διάσημη αντιγράφει τη γνωστή selfie της Kim Κardashian;

Βρείτε τις… διαφορές: Ποια διάσημη αντιγράφει τη γνωστή selfie της Kim Κardashian;

Το μόνο που λείπει από το φόντο είναι... η μικρή North West!

Δεχόμαστε το γεγονός πως αντιγραφές στη σόουμιπζ... γίνονται, και μάλιστα πολύ συχνά, αφού αποτελούν έναν κλασικά ασφαλή τρόπο για να τραβήξεις πάνω σου τα φώτα της δημοσιότητας, που είναι στραμμένα προς... άλλη κατεύθυνση. Και μάλιστα, ο πασιφανής τρόπος με τον οποίο έγινε τη συγκεκριμένη φορά, δεν μας αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολιών για το αν είναι όντως μια στυγνή αντιγραφή ή αν απλά εμείς είμαστε... κακεντρεχείς.


Και τι καλύτερο θα μπορούσες να αντιγράψεις από την Kim Kardashian, την... βασίλισσα των selfies, πέρα από τις ίδιες τις φωτογραφίες της, που είναι πάντα μελετημένες από την αρχή ως το τέλος; Αυτό τουλάχιστον είπε να κάνει η γνωστή τραγουδίστρια LeAnn Rimes, η οποία λίγες μόλις μέρες μετά τη δημοσίευση της selfie της ριάλιτι σταρ, που έκανε τους πάντες να ασχολούνται μαζί της, είπε να τραβήξει την ίδια ακριβώς πόζα, στο ίδιο ακριβώς μέρος, με την ίδια ακριβώς... ακαταστασία και να μας κάνει να αναρωτιόμαστε πόση φαντασία μπορεί να της λείπει.


Για την ακρίβεια, πριν περίπου από μια εβδομάδα, η 33χρονη Κim, τράβηξε μια φωτογραφία μέσα στην ντουλάπα της, καθώς δοκίμαζε κομμάτια της γκαρνταρόμπας της. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα, η πόζα που πήρε η σταρ, αλλά και... ο χαμός που επικρατούσε από τα ρούχα γύρω της. Και τώρα, λίγες μέρες αργότερα, η LeAnn Rimes, έρχεται να κάνει ακριβώς το ίδιο. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!

Διαβάστε ακόμη:

Oι 10 καλύτεροι του 2014; Ποιοι είναι οι stars που πραγματικά ξεχώρισαν;

Έμοιασε στους διάσημους γονείς του και είναι το ωραιότερο μωρό που έχετε δει