Η μεγάλη ανατροπή: Αυτός ο διάσημος τραγουδιστής απειλεί το… θρόνο της Kim Kardashian!

Η μεγάλη ανατροπή: Αυτός ο διάσημος τραγουδιστής απειλεί το… θρόνο της Kim Kardashian!

Τρέμε Kim!!

Εδώ και χρόνια η Κim Kardashian κρατά... γερά τα σκήπτρα αυτού που ξέρει να κάνει καλύτερα από όλα, και φυσικά αναφερόμαστε στην εξειδίκευσή της πάνω στις selfie φωτογραφίες, που την έχουν αναδείξει στην... βασίλισσα του «σπορ». Όπου σταθεί και όπου βρεθεί, η διάσημη σταρ δεν ξεχνά ποτέ να τραβήξει αρκετές φωτογραφίες, αποδεικνύοντάς μας πως μάλλον... ζει και αναπνέει για το λόγο αυτό.


Και πλέον έρχεται, έτσι ξαφνικά, ένας άλλος σταρ που έχει αρχίσει να την πλησιάζει επικίνδυνα στον αριθμό των φωτογραφιών που μπορεί να βγάλει... ανά λεπτό, και να επισκιάζει το μεγαλείο της. Ο λόγος φυσικά, για τον Puff Daddy –και άλλοτε αμόρε της Jennifer Lopez, αν το έχετε ξεχάσει-, ο οποίος σε πρόσφατη εξόρμησή του με το υπερπολυτελές γιοτ του, δεν σταμάτησε να αυτοφωτογραφίζεται, χρησιμοποιώντας μάλιστα και το ειδικό gadget για selfies.


Ο 45χρονος ράπερ φαίνεται πως έκανε το κινητό του... προέκταση του χεριού του και αντί να απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και το κορίτσι του, Kim Porter, που βρισκόταν μαζί του, προτίμησε να φωτογραφίζεται χωρίς τελειωμό, είτε μόνος του, είτε βάζοντας άλλους να το κάνουν. Μα τι καημός και αυτός πια; Τι θα τις κάνεις τόσες selfies επιτέλους αγαπητέ;

Διαβάστε ακόμη:

Χωρίς πλαστικές και ρετούς: Δείτε το απίστευτο κορμί της star 8 μήνες μετά τη γέννα

Το χρήμα δεν φέρνει την... απόλυτη ευτυχία: Η μεγάλη ατυχία της Kim Kardashian!