Πάθαμε πλάκα: Κι όμως, αυτό το κορμί ανήκει σε… 47χρονη σταρ!

Πάθαμε πλάκα: Κι όμως, αυτό το κορμί ανήκει σε… 47χρονη σταρ!

Μαντεύετε ποια είναι;

Μπορεί να έχει ζήσει μεγάλες στιγμές στο παρελθόν χάρις στο καλλίγραμμο και σέξι σώμα της, ωστόσο στα 47 της πλέον, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ένδοξες εκείνες μέρες του παρελθόντος. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι πρόσφατες φωτογραφίες, που απαθανατίζουν την Pamela Anderson να κάνει τις βόλτες της στην παραλία μαζί με τον σύζυγό της, Rick Salomon.


Γυμνασμένη όσο ποτέ άλλοτε και με ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι, η διάσημη σταρ απόλαυσε την ημέρα των Χριστουγέννων, τον ήλιο και τη θάλασσα στις παραλίες της Χαβάης, αποδεικνύοντάς μας πως το πέρασμα του χρόνου αφήνει το σώμα της... παγερά αδιάφορο και πως μπορεί να... βάλει κάτω ακόμα και αυτές που έχουν τα μισά της χρόνια, αφού δεν έχει τίποτα να τους ζηλέψει.


Και φυσικά, δεν φταίει μόνο η γυμναστική και το διατροφικό πρόγραμμα που η σταρ ακτινοβολεί, αφού την περίοδο αυτή φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ στο πλευρό του Rick Salomon. Το ζευγάρι, μπορεί να έκανε έναν πολύ σύντομο γάμο το 2007, ωστόσο φαίνεται πως τα συναισθήματά τους ήταν τόσο έντονα τότε, που χρόνια μετά, αποφάσισαν να δοκιμάσουν την κοινή τους τύχη ξανά. Και μάλλον, έκαναν πολύ καλά, αφού δείχνουν να περνούν καλά και να έχουν αφήσει πίσω τους οποιαδήποτε άσχημη στιγμή κι αν έζησαν στο παρελθόν.

Διαβάστε ακόμη:

Χωρίς πλαστικές και ρετούς: Δείτε το απίστευτο κορμί της star 8 μήνες μετά τη γέννα

Το χρήμα δεν φέρνει την... απόλυτη ευτυχία: Η μεγάλη ατυχία της Kim Kardashian!