Αυτή η ηθοποιός απέφερε τα μεγαλύτερα κέρδη στο Hollywood για το 2014!

Αυτή η ηθοποιός απέφερε τα μεγαλύτερα κέρδη στο Hollywood για το 2014!

Σύμφωνα με το Forbes, βρίσκεται πρώτη στη λίστα

Μπορεί τα προσωπικά της κέρδη, τη χρονιά που φεύγει, να μην κατάφεραν να την αναδείξουν πρώτη στη λίστα με τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του 2014 –θέση που κέρδισε η Sandra Bullock, χάρις στην ταινία Gravity-, και να βρέθηκε αισίως στη δεύτερη θέση με μόλις... 34 εκατομ. δολάρια στους τραπεζικούς της λογαριασμούς, όμως τώρα, ήρθε η ώρα να κερδίσει την δική της πρωτιά.


Σύμφωνα με τη λίστα του Forbes, η Jennifer Lawrence, βρίσκεται στην κορυφή των ηθοποιών που απέφεραν τα περισσότερα κέρδη στο Hollywood τη χρονιά αυτή. Η μόλις 24 χρονών πρωταγωνίστρια, κατάφερε να προσθέσει στα ταμεία του Hollywood το αστρονομικό ποσό των 1,4 δισεκατομ. δολαρίων, με τις ταινίες της, που γνώρισαν τεράστια επιτυχία, «X-Men: Days Of Future Past» και «The Hunger Games: Mockingjay». Και φυσικά, η χρονιά που έρχεται προβλέπεται εξίσου επιτυχημένη για τη διάσημη ηθοποιό, αφού η ταινία της «Joy» αναμένεται να σπάσει ταμεία.


Η διάσημη σταρ κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση σε μια λίστα που δεν αποτελούνταν αποκλειστικά από γυναίκες, και να αφήσει πίσω της ηθοποιούς, όπως ο Chris Pratt που κέρδισε τη δεύτερη θέση αποφέροντας 1,4 δισεκατομ. δολάρια και ο Mark Wahlberg που κατάφερε να φτάσει μόλις την τέταρτη θέση με 1 δισεκατομ. δολάρια. Μία θέση πάνω από τον τελευταίο, η αγαπημένη Scarlet Johansson, με συνολικά κέρδη 1,8 δισεκατομ. δολάρια.

Διαβάστε ακόμη:

To πιο πολιτισμένο (χωρισμένο) ζευγάρι του Hollywood μας εξέπληξε για μία ακόμη φορά

Δέκα και να καίνε: Οι διάσημοι χωρισμοί του 2014 που μας σημάδεψαν