Johnny Depp-Amber Heard: Ποιος απειλεί να τινάξει τη σχέση τους στον αέρα;

Γωγώ Φούντα
Johnny Depp-Amber Heard: Ποιος απειλεί να τινάξει τη σχέση τους στον αέρα;

Kι άλλα προβλήματα για το διάσημο ζευγάρι

Δεν ξέρουμε αν είναι τυχαίο ή σατανική συνωμοσία της φύσης, αλλά σχεδόν πάντα, στο 99% των περιπτώσεων τουλάχιστον, το πολύ ταλέντο πηγαίνει πακέτο με τη... διαταραγμένη ή τελοσπάντων ιδιαίτερη προσωπικότητα. Εξάλλου, αν σκεφτεί κανείς όλους τους χαρισματικούς ανθρώπους, που υπήρξαν ή υπάρχουν ανάμεσά μας, θα αντιληφθεί ότι όντως κάτι δεν πάει καλά με τα προσωπικά τους και γενικότερα με την ψυχοσύνθεσή τους.

Ένα τέτοιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα, είναι και ο Johnny Depp, ο οποίος έχει υπάρξει, και είναι ακόμα βασικά, πολύ όμορφος, πολύ ταλαντούχος και πολύ διάσημος! Δυστυχώς, μέσα σε όλα αυτά, είναι και πολύ αυτοκαταστροφικός, κάτι που έχει και ο ίδιος παραδεχτεί, σε αρκετές του συνεντεύξεις. Μάλιστα, δεν έκρυψε ποτέ το γεγονός ότι παλαιότερα είχε αντιμετωπίσει προβλήματα με το αλκοόλ, και είχε νοσηλευτεί σε κλινική.

Δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν, θα πρέπει και πάλι, μιας και η εμφάνισή του στα Hollywood Press Awards λίγο καιρό πριν, όπου κυριολεκτικά κουτουλούσε από το μεθύσι, όχι μόνο έχει χαραχτεί στις μνήμες όλων, αλλά αποτέλεσε και την αφετηρία πολλών προβλημάτων με την καλή του Amber Heard αλλά και την υπόλοιπη οικογένειά του.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, τόσο η Amber όσο και οι φίλοι και συγγενείς του, τον παροτρύνουν να αποτραβηχτεί για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας και να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης για δεύτερη φορά. Μάλιστα, οι κακές γλώσσες λένε, ότι η νεαρή σύντροφός του, του έχει δώσει τελεσίγραφο εδώ και αρκετό καιρό, μιας και δεν μπορεί να αντέξει άλλο την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά του.

Eλπίζουμε ο αγαπημένος Johnny να το πάρει σύντομα απόφαση, γιατί είναι μία πολύ στενάχωρη κατάσταση, όχι μόνο για το περιβάλλον του αλλά κυρίως για τον ίδιο.

Διαβάστε ακόμη:

Οικογενειακό δράμα ενόψει εορτών: Διάσημο ζευγάρι χωρίζει και είναι στα μαχαίρια

Ένας διάσημος γάμος μπαμ και κάτω: Δείτε πώς αντέδρασε ο πρώην αρραβωνιαστικός της

Το πιο διάσημο, σέξι και αγαπημένο ζευγάρι.... παντρεύεται: Δείτε τους