Μήπως να επιστρέφατε στο ξενοδοχείο; Διάσημο ζευγάρι προκαλεί με την εμφάνισή του

Ερμιόνη Σαρρή
Μήπως να επιστρέφατε στο ξενοδοχείο; Διάσημο ζευγάρι προκαλεί με την εμφάνισή του

Μεγάλος έρωτας

Το St. Barts είναι πολύ της μόδας φέτος τα Χριστούγεννα τελικά. Πολλοί διάσημοι περνούν τις γιορτές εκεί και οι φωτογράφοι τρέχουν και δεν προλαβαίνουν. Κάτι σαν τη Μύκονο βρε παιδί μου το καλοκαίρι, που ξετρυπώνουν ο ένας πίσω από τoν άλλo. Να πούμε την αλήθεια, ωραίος ο χειμώνας και το χιόνι, αλλά σαν τον ήλιο τίποτα.


Το ίδιο μάλλον σκέφτηκαν και η Lana Del Rey με τον αγαπημένο της Francesco Carrozzini και πήραν την πρώτη πτήση για το εξωτικό αυτό νησί. Και πριν ξεκινήσουμε να μιλάμε για αυτούς, να ξεκαθαρίσουμε ότι αγαπάμε πολύ τα ερωτευμένα ζευγάρια και χαιρόμαστε για αυτούς, αλλά μέχρι κάποιο όριο. Ναι να ανταλλάσσουν αγκαλίτσες και φιλάκια στο δρόμο, μα να μη φθάνουν στην υπερβολή. Βλέπετε η τραγουδίστρια και ο Francesco πήγαν χεράκι χεράκι στην παραλία αλλά ο φακός των παπαράτσι τους πέτυχε σε μία ακατάλληλη σκηνή για... ανηλίκους. Και για χωρισμένους θα συμπληρώναμε εμείς. Δε θα γίνουμε τόσο λεπτομερείς- η φωτογραφία μιλάει μόνη της άλλωστε(δείτε την στη gallery)-αλλά αυτές οι στιγμές είναι για μέσα από την... πόρτα.

mesa

Έτσι μία συμβουλή από εμάς πριν φύγει και άλλος ένας χρόνος από πάνω μας. Και φυσικά ελπίζουμε το 2015 να τους βρει ακόμη πιο ερωτευμένους και γρήγορα να προχωρήσουν τη σχέση αυτή.

Δείτε το ερωτικό τους τετ α τετ στην παραπάνω gallery

Διαβάστε ακόμα:

Διάσημος τραγουδιστής έγινε ρεζίλι. Δείτε την τούμπα του

Η γρουσουζιά σε όλο της το μεγαλείο: Διάσημη ηθοποιός πέρασε «μαύρα» Χριστούγεννα