Δε μπορείτε να φανταστείτε τι ενώνει τις διάσημες αυτές κυρίες

Ερμιόνη Σαρρή
Δε μπορείτε να φανταστείτε τι ενώνει τις διάσημες αυτές κυρίες

Παραμένουν φίλες ακόμη και αν έχουν τον ίδιο....

Και η απάντηση είναι... πρώην σύντροφο. Η μία αποτελούσε το παρελθόν και άλλη το παρόν ενός άντρα, αλλά αυτό δεν τις έκανε να γυρίσουν η μία πλάτη στην άλλη. Σας βάλαμε σε αγωνία; Δείτε, λοιπόν, οι διάσημες φίλες ποιον είχαν κοινό... πρώην.


Courteney Cox και Jennifer Aniston: Τις αγαπήσαμε πολύ μέσα από την επιτυχημένη σειρά Φιλαράκια και οι ίδιες από τότε έχουν γίνει πολύ καλές φίλες. Το 1995( πάνε χρόνια) η Jennifer είχε ένα φλερτ με τον Adam Duritz του συγκροτήματος Counting Crows , ενώ η μελαχρινή ηθοποιός έρχεται δύο χρόνια μετά δύο χρόνια μετά και κάνει δημόσιες εμφανίσεις μαζί του. Ο έρωτας τους βλέπετε γεννήθηκε στα γυρίσματα ενός βίντεοκλίπ του συγκροτήματός του.

Adam-Duritz


Miley Cyrus και Selena Gomez: Μπορεί η Selena Gomez να δυσκολεύεται να ξεπεράσει το χωρισμό της από τον Justin Bieber, αλλά κάποτε έζησε ένα μεγάλο έρωτα στην αγκαλιά του Nick Jonas. Όταν γνωρίστηκαν (περίπου το 2008) αυτός είχε μόλις βγει από τη σχέση του με την Miley Cyrus. Υπάρχει και τραγούδι μάλιστα που μας το επιβεβαιώνει(I΄m sorry).

Nick-Jonas


Cameron Diaz και Kate Hudson: Justin Timberlake και Kate Hudson ερωτεύτηκαν το 2007 αμέσως μετά το χωρισμό του με την Cameron Diaz στην οποία και επέστρεψε μετά από λίγους μήνες και πάλι. Κάποιοι μάλιστα το θεώρησαν σαν ένα διάλειμμα και ξέσπασμα του τραγουδιστή. Οι δυο γυναίκες βέβαια σε περσινή τους κοινή εμφάνιση δήλωσαν πως είναι πολύ καλές... φίλες.

Justin-Timberlake

Διαβάστε ακόμα:

Ένας διάσημος γάμος μπαμ και κάτω: Δείτε πώς αντέδρασε ο πρώην αρραβωνιαστικός της

Το πιο διάσημο, σέξι και αγαπημένο ζευγάρι.... παντρεύεται: Δείτε τους