Το βέτο του Kanye West στις δύο γυναίκες της ζωής του. Που παέι το μυαλό σας;

Ερμιόνη Σαρρή
Το βέτο του Kanye West στις δύο γυναίκες της ζωής του. Που παέι το μυαλό σας;

Ψάξτε, ψάξτε.... δε θα το βρείτε

Και επειδή σεβόμαστε τον εαυτό μας στο θέμα Juicy news δε θα μπορούσαμε να αποχαιρετίσουμε τη χρονιά αυτή χωρίς να συμπεριλάβουμε στην κατηγορία μας τους αγαπημένους της. Μα να μην αναφερθούμε στην οικογένεια West; Όχι, μας προσέφεραν αρκετή τροφή προς σχολιασμό και εδώ θα τους ευχηθούμε καλή Πρωτοχρονιά. Αρκεί βέβαια ο μπαμπάς Kanye West να ηρεμήσει λίγο.


Είναι αρκετά επιτυχημένος και την έννοια του χρηματικού κέρδους την παίζει στα δάχτυλα ο ράπερ. Για αυτό, λοιπόν, άσκησε βέτο στις δύο γυναίκες της ζωής του για τον τρόπο που θα... ντύνονται. Η γκαρνταρόμπα τους θα περνάει από τον απόλυτο έλεγχό του και ύστερα θα βγαίνουν στους δρόμους για βόλτα. Και αυτό που μας κούφανε είναι το παρακάτω. Όταν λείπει ο κύριος του σπιτιού, η Kim Kardashian οφείλει να του στείλει με φωτογραφία τα συνολάκια τους και να περιμένει την έγκρισή του. Να ναι καλά η τεχνολογία δηλαδή. Σώθηκε ο άνθρωπος.


Βέβαια αν ισχύουν οι φήμες, ότι το κάνει για να αποφύγει τις υπερβολικές εμφανίσεις της γυναίκας του, να τον δικαιολογήσουμε και να του πούμε εύγε. Δε θέλει λέει η Kim να φοράει παραπάνω από όσο πρέπει make up (φυσικά και αυτό περνάει από τεστ) και να ντύνεται σα σταρ του σινεμά. Η μικρή Nori πρέπει να μάθει την απλότητα και τη φυσική ομορφιά. Αν είναι έτσι, πάμε εν μέρει... πάσο!

Διαβάστε ακόμα:

Διάσημος τραγουδιστής έγινε ρεζίλι. Δείτε την τούμπα του

Το πιο διάσημο, σέξι και αγαπημένο ζευγάρι.... παντρεύεται: Δείτε τους