Και ναι έχουμε την πρώτη επανασύνδεση του 2015: Δείτε το διάσημο ζευγάρι χεράκι χεράκι

Ερμιόνη Σαρρή
Και ναι έχουμε την πρώτη επανασύνδεση του 2015: Δείτε το διάσημο ζευγάρι χεράκι χεράκι

Τα πικρόχολα σχόλια δεν έλειψαν όμως

Το 2014 για τη διάσημη τηλεπερσόνα δεν είχε και πολλές ευχάριστες στιγμές. Ο άντρας της την κεράτωσε με δύο φίλες της ενώ αυτή ήταν... έγκυος. Καταλαβαίνετε το σοκ και το πόσο ράκος έγινε από τη μία μέρα στην άλλη.


Όλα αυτά όμως αποτελούν παρελθόν από ότι φαίνεται για την Katie Price και τον άτακτο σύζυγό της Kieran Hayler. Εντοπίστηκαν να βγαίνουν χέρι χέρι από γνωστό ξενοδοχείο του Λονδίνου κάνοντας μας να καταλάβουμε ότι όλα είναι... περασμένα και ξεχασμένα. Η 36χρονη μάλλον συγχώρεσε την απιστία και το 2015 τη βρήκε και πάλι ερωτευμένη. Υποδέχτηκαν μαζί τη νέα χρονιά παρέα με καλούς τους φίλους και έδειξαν πως το διασκέδασαν πολύ.


Και ενώ όλα είναι καλά και το ζευγάρι χαίρεται για δεύτερη φορά τον έρωτα του, η 36χρονη τηλεπερσόνα δεν άφησε τις πρώην φίλες της στην... τύχη τους. Τους αφιέρωσε ένα ωραιότατο υβριστικό σχόλιο στο twitter και έκλεισε την υπόθεση εδώ. Και επειδή τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους, τις χαρακτήρισε ως τις μεγαλύτερες ιερόδουλες του κόσμου (γιατί άραγε) και τους ευχήθηκε τα... χειρότερα. Εντάξει δεν είναι και λίγο αυτό που τις έκαναν, αλλά μήπως και αυτή το παρατράβηξε. Ναι της χάλασαν τη ζωή μα με κάτι τέτοιες κινήσεις χάνεις και το δίκιο σου.

1

Διαβάστε ακόμα:

Σοκ: Η Cher έχει μόνο λίγους μήνες ζωής;

Nicki Minaj: Μιλάει για το μυστικό που έχει στοιχειώσει τη ζωή της εδώ και χρόνια