Eίναι η Kate Middleton η πιο... τεμπέλα της βασιλικής οικογένειας;

Γωγώ Φούντα
Eίναι η Kate Middleton η πιο... τεμπέλα της βασιλικής οικογένειας;

Τα στατιστικά πάντως αυτό αποδεικνύουν

Ελάτε τώρα σοβαρά, πόσο μπορεί να λυπηθεί ο μέσος Έλληνας και γενικότερα ο μέσος πολίτης ένα μέλος βασιλικής οικογένειας; Καθόλου; Προφανώς! Παρόλα αυτά, τα νέα για την αγαπημένη Δούκισσα όλου του κόσμου, την Kate Middleton φυσικά, δεν είναι και πολύ καλά, και ομολογουμένως κάπως στενοχωριόμαστε για εκείνη, απλά και μόνο επειδή έχει να αντιμετωπίσει την... οργή και το παγωμένο βλέμμα της Βασίλισσας Ελισάβετ! Κάντε το απλά εικόνα!

Η Kate λοιπόν, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, έπειτα από στατιστικά, αποδείχθηκε η μεγαλύτερη τεμπέλα του παλατιού! Συγκεκριμένα, το 2014, πραγματοποίησε λιγότερες δημόσιες εμφανίσεις, ακόμη και από τον Πρίγκιπα Φίλιππο, τον οποίο και πρώτο νιάτο δεν τον λες!

Οι κακές γλώσσες, φυσικά, σχολίασαν όλη αυτή την οκνηρία της Kate, τονίζοντας ότι θα μπορούσε να κάνει λιγότερες διακοπές και ψώνια και να δίνει το παρών σε περισσότερα φιλανθρωπικά events, όπως είναι και το σωστό. Από την άλλη βέβαια υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι υποστηρίζουν, ότι όλη αυτή η απουσία οφείλεται κυρίως στις πολύ δύσκολες εγκυμοσύνες της και τις συνεχείς αδιαθεσίες.

Εμείς περιμένουμε να τη δούμε και μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού, για να δούμε αν όντως ο λόγος που απέχει είναι αυτός. Διαφορετικά θα συμφωνήσουμε με την Ελισάβετ ότι είναι μία φριχτή, συμπαθέστατη κατά τ' άλλα, τεμπέλα!

Διαβάστε ακόμη:

H πρώτη διάσημη εγκυμοσύνη του 2015! Για τρίτη φορά μπαμπάς ο ηθοποιός

Gwyneth Paltrow: Η πρώτη μέρα του νέου έτους ξεκίνησε με... άσχημα νέα!

Σοκ: Η Cher έχει μόνο λίγους μήνες ζωής;