Είναι επίσημο. Δε θα δούμε Dancing with a stars την Κυριακή. Όλο το ρεπορτάζ μόνο στο Queen.gr

Είναι επίσημο. Δε θα δούμε Dancing with a stars την Κυριακή. Όλο το ρεπορτάζ μόνο στο Queen.gr

Είναι οριστικό, ούτε live, ούτε μαγνητοσκοπημένο θα μεταδοθεί αυτήν την Κυριακή το «Dancing With the Stars II», το οποίο ανανεώνει το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για δυο εβδομάδες αργότερα. Η απόφαση πάρθηκε χθες το απόγευμα και ανακοινώθηκε στους συμμετέχοντες που το δέχτηκαν με μεγάλη ανακούφιση.

Σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε το Queen.gr μάθαμε ότι η απεργία των τεχνικών της τηλεόρασης, που συμμετέχουν στην τετραήμερη προγραμματισμένη απεργία των ΜΜΕ, για το διάστημα από τις 7 έως τις 10 Απριλίου ήταν η αφορμή για να μην μαγνητοσκοπηθεί καν το πρόγραμμα εφόσον θα υπήρχαν πολλές αντιδράσεις από τα σωματεία. Τα ζευγάρια που συμμετέχουν περίμεναν με αγωνία την απόφαση του σταθμού δεδομένου ότι όσο πέρναγαν οι ώρες τόσο αυξανόντουσαν οι ελπίδες να βλέπαμε το παιχνίδι σε μαγνητοσκόπηση.

Η ιδέα να μαγνητοσκοπηθεί αύριο Σάββατο απορρίφθηκε. Η θέληση υπήρχε σχεδόν από όλους τους celebrities παρόλο που οι πρόβες δεν είχαν φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Επίσης αν βλέπαμε σε «κονσέρβα» το show χορού, δε θα είχαμε αποχώρηση γιατί τα τηλέφωνα και τα μηνύματα θα έμπαιναν σε εφαρμογή από την Κυριακή το βράδυ.

Επομένως, υπομονή μέχρι την Κυριακή 16 Απριλίου για να δούμε τους celebrities να χορεύουν pasodoble και foxtrot. Οι κριτές θα είναι πιο αυστηροί και σύμφωνα με το ρεπορτάζ σύντομα νέα πρόσωπα που έχουμε αγαπήσει θα κάνουν εμφανίσεις guest για να ανεβάσουν και άλλο τα νούμερα τηλεθέασης. Ρεπό λοιπόν και καλή ξεκούραση να ευχηθούμε!