H εκδίκηση της Kylie Jenner: Οι χρήστες του Instragram κράζουν την Kendall και όχι άδικα!

Γωγώ Φούντα
H εκδίκηση της Kylie Jenner: Οι χρήστες του Instragram κράζουν την Kendall και όχι άδικα!

Γιατί μπήκε στο στόχαστρο το 19χρονο μοντέλο;

Και ενώ παρακολουθούμε το σήριαλ με πρωταγωνίστριες τις Kendall και Kylie Jenner, όπου η μικρότερη και όχι τόσο προικισμένη από τη φύση Kylie, αντιγράφει μανιωδώς την μεγαλύτερη αδερφή της και ανερχόμενο αστέρι του modeling, νομίζουμε πια πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, η 17χρονη να πάρει το αίμα της πίσω!

Εδώ και λίγες ώρες λοιπόν, έχει ξεσπάσει ένα μίνι σκάνδαλο, ο Perez Hilton το ξεκίνησε, οπότε καταλαβαίνετε, γύρω από την εορταστική φωτογραφία της Kendall, η οποία ποζάρει για ακόμη μία φορά με μπικίνι. Παρόλο που οι φανς της την αποθεώνουν, και παρόλο που η αδερφή της Kylie ζήλεψε τόσο πολύ ώστε να την αντιγράψει λίγο μετά, ο... πικρόχολος αλλά τόσο to the point blogger, ξεσκέπασε την Kendall, κάνοντας μία μικρή παρατήρηση.

Όπως λοιπόν, έγραψε, φροντίζοντας να τονίσει με... βελάκια, το 19χρονο μοντέλο έχει κάνει photoshop στη φωτογραφία του, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα στις κυματιστές γραμμές λίγο πιο πέρα. Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν, επειδή το photoshop αφήνει πάντα τα σημάδια του, αρκεί να είναι κάποιος εκεί για να το παρατηρήσει, οι αντιδράσεις των θαυμαστών της Kendall ήταν άμεσες, άλλοι λέγοντας ότι δεν υπάρχει λόγος να επεξεργαστεί τις φωτογραφίες της μία αιθέρια ύπαρξη όπως αυτή, και άλλοι-οι περισσότεροι-επικρίνοντάς τη μιας και δεν καταλαβαίνουν το λόγο για τον οποίο μία κοπέλα σαν αυτή θα πρέπει να νιώθει τόσο μεγάλη ανασφάλεια και να έχει τέτοια εμμονή με την «τελειότητα».

Πάντως, μπορεί να μην ακούσουμε ποτέ την αλήθεια διά στόματος Kendall αλλά ξέρουμε σίγουρα ότι κάπου στον κόσμο αυτή τη στιγμή η Kylie γελάει... χαιρέκακα!

Διαβάστε ακόμη:

Jenner στη θέση της Jenner!Μα τι άλλο θα κάνει πια η Kylie για να μοιάσει στην αδερφή της;

Ε όχι! Αυτό που μάθαμε για τους Kardashians αρνούμαστε να το πιστέψουμε

Nicki Minaj: Μιλάει για το μυστικό που έχει στοιχειώσει τη ζωή της εδώ και χρόνια