Συγχαρητήρια! Η Βlake Lively έγινε μανούλα!

Συγχαρητήρια! Η Βlake Lively έγινε μανούλα!

Να τους ζήσει!

Δεν ξέρουμε τι δώρα επέλεξαν να ανταλλάξουν Βlake Lively και Ryan Reynolds μέσα στις γιορτές, ωστόσο φαίνεται πως το καλύτερο δώρο το δέχτηκαν από την ίδια τη ζωή, λίγο πριν μας υποδεχτεί το νέο έτος, αφού επιτέλους, έγιναν γονείς. Έτσι, το διάσημο ζευγάρι υποδέχτηκε το νέο χρόνο με τους καλύτερους οιωνούς για ένα ευτυχισμένο μέλλον.


Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, η διάσημη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί κοντά στο σπίτι τους, στη Νέα Υόρκη. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά, ενώ μητέρα και μωρό είναι απόλυτα υγιείς, παρότι η γέννα έγινε πρόωρα, καθώς ήταν προγραμματισμένη για μετά το τέλος των γιορτών. Έτσι, η νέα χρονιά πρόλαβε να βρει την 27χρονη σταρ πιο γεμάτη και ευτυχισμένη από ποτέ.


Η γλυκιά μανούλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού ο ερχομός του παιδιού αυτού δεν ήταν καθόλου τυχαίος. Αντιθέτως, ήθελε να κρατήσει στην αγκαλιά της το δικό της μωρό εδώ και πολλά χρόνια, σύμφωνα με δικές της δηλώσεις στο παρελθόν. Αναλυτικά, είχε αναφέρει: «Είναι κάτι που πάντοτε ήθελα, από όταν ήμουν μικρό κοριτσάκι... Ήξερα πως ήθελα να έχω πολλά παιδιά γιατί προέρχομαι από μια μεγάλη οικογένεια, επομένως είναι σημαντικό για μένα».


Βέβαια, κανείς από τους δύο ηθοποιούς δεν έχει διευκρινίσει δημοσίως αν όντως η είδηση αυτή ισχύει, όμως, μάλλον δεν υπάρχει... καπνός χωρίς φωτιά. Όσο για το φύλο του μωρού, είναι ακόμα και τώρα εντελώς άγνωστο, αφού οι γονείς του το κρατούν... επτασφράγιστο μυστικό. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ακολουθούν την τακτική αυτή, καθώς το διάσημο ζευγάρι επιλέγει γενικότερα να διατηρεί ένα πιο χαμηλό προφίλ, πράγμα που μας το επιβεβαίωσε και με τον μυστικό γάμο του το Σεπτέμβριο του 2012.

Διαβάστε ακόμη:

Γάμος - αστραπή: Αφού παντρεύτηκε και αυτή η star τα περιμένουμε όλα στη showbiz!

Νομίζατε ότι είναι αψεγάδιαστη; Δείτε τις τελευταίες της φωτογραφίες και θα αλλάξετε γνώμη