Kι άλλο κρυφτούλι; Διάσημο και σέξι ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί

Γωγώ Φούντα
Kι άλλο κρυφτούλι; Διάσημο και σέξι ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί

Αλλά κανένας από τους 2 δεν κάνει την παραμικρή δήλωση

Ευτυχώς να λέμε, που το Hollywood τον τελευταίο καιρό δε δίνει μόνο θανάτους και χωρισμούς, αλλά μας έχει κακομάθει, με όλους αυτούς τους γάμους και τα γεννητούρια που λαμβάνουν χώρα. Μία η Cameron Diaz επιτέλους βρήκε τον άντρα της ζωής της, μία η Blake Lively έγινε μητέρα ενός κοριτσιού, που είμαστε σίγουροι θα είναι πολύ όμορφο, το Hollywood πλέει κυριολεκτικά σε πελάγη ευτυχίας.

Και επειδή εμείς θέλουμε να σας δίνουμε μόνο ευχάριστες πληροφορίες και ειδήσεις, σας έχουμε ακόμα μία: Ο διάσημος και σέξι ηθοποιός Benedict Cumberbatch, ετοιμάζεται να γίνει πατέρας για πρώτη φορά, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες, η αρραβωνιαστικιά του Sophie Hunter είναι 3 μηνών έγκυος!

Μπορεί κανένας από τους 2 να μην έχει μιλήσει ή παραδεχτεί το οτιδήποτε, αλλά στην τελευταία εμφάνιση του ζευγαριού το Σάββατο, όλοι παρατήρησαν την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της Sophie, αναζωπυρώνοντας τις φήμες περί πιθανής εγκυμοσύνης. Μάλιστα, ο ίδιος ο Cumberbatch είχε κάποτε δηλώσει ότι επειδή είναι μοναχοπαίδι, θα ήθελε να κάνει μία μεγάλη οικογένεια με πολλά παιδιά.

Μάλλον η αρχή έγινε ήδη! Τους ευχόμαστε τα καλύτερα.

Διαβάστε ακόμη:

Το sex symbol του πιο πετυχημένου αμερικανικού σήριαλ, πέθανε εντελώς ξαφνικά

Λίγους μήνες μετά το... κέρατο ήρθε ο χωρισμός: Ποιο διάσημο ζευγάρι «τα έσπασε»;

Beyoncé - Jay Z: H κόρη τους δεν είναι συνηθισμένο παιδί και ιδού ο λόγος