Δείτε πώς η Angelina Jolie «κατέστρεψε» την... Kylie Jenner

Ερμιόνη Σαρρή
Δείτε πώς η Angelina Jolie «κατέστρεψε» την... Kylie Jenner

Και η μαμά της... σύμμαχος

Η χρονιά έχει αρχίσει πολύ δυναμικά για τις αδερφές Jenner. Τόσο η Kendall όσο και η Kylie δεν ακούγονται μόνο ως αδερφές της Kim Kardashian, αφού έχουν χαράξει το δικό τους δρόμο στο χώρο της showbiz.


Ναι η Kylie Jenner είναι η μικρότερη αδερφή και μπορεί να μη μας έχει προβληματίσει με κάποιο επαγγελματικό της βήμα, αλλά η προσωπική της ζωή δε μας περνάει και αδιάφορη. Σάλος έχει γίνει με τις πλαστικές που έχει κάνει αν και τόσο μικρή και μόλις καταλάβαμε ποιος ή μάλλον ποια φταίει για όλα αυτά.

Προς Θεού δεν το έκανε επίτηδες, αλλά η Angelina Jolie είναι το πρότυπο της 17χρονης και αυτή κάνει τα πάντα για της μοιάσει. Φήμες τη θέλουν να προσπαθεί να αντιγράψει το look της συζύγου του Brad Pitt και για αυτό να κάνει τη μία πλαστική πίσω από την άλλη. Και φυσικά με σύμμαχο τη μαμά της Kris Jenner. Αντί να την εμποδίζει, την παροτρύνει να φουσκώσει τα χείλη της και γενικώς να... σουλουπωθεί.

k1

Η μαμά Jenner βλέπετε πάντα θεωρούσε ότι η Kylie πρέπει να προσπαθήσει κάπως για να μοιάσει στο όμορφο μοντέλο Kendall, οπότε λίγο νυστέρι της είναι απαραίτητο. Εμείς πάλι γιατί είχαμε μείνει στο ότι όλες οι μαμάδες βλέπουν τα παιδιά τους πανέμορφα; Μάλλον μόνο οι δικές μας. Εντάξει όλα τα κορίτσια στο μεταίχμιο εφηβείας- ενηλικίωσης είχαμε πρότυπα που θέλαμε να τους μοιάσουμε, αλλά σίγουρα η μαμά μας δε μας πήγε έξω από την πόρτα του πλαστικού χειρουργού.

Μα είναι μια χαρά κορίτσι, γιατί να προβληματίζεται από τώρα για την ομορφιά; Αυτά συμβαίνουν αν μεγαλώνεις μέσα σε μία από τις πιο εμπορικές οικογένειες...

Δείτε την Kylie και την Angelina στην παραπάνω gallery και βρείτε τις... ομοιότητες!

Διαβάστε ακόμα:

Jennifer Aniston: Εξομολογείται την τραυματική εμπειρία που έχει στοιχειώσει τη ζωή της

Tι σου κάνει το make-up: Είδαμε την Paltrow άβαφη και τρομάξαμε να την... αναγνωρίσουμε!