Μεγάλη απογοήτευση: Η απόφαση της Jennifer Lopez που μας άφησε άφωνες!

Μεγάλη απογοήτευση: Η απόφαση της Jennifer Lopez που μας άφησε άφωνες!

Μα δεν έχει καθόλου αυτοπεποίθηση;

Η αλήθεια είναι πως έχουμε στο μυαλό μας τις κυρίες στο Hollywood ως μεγάλες... «σταρούμπες». Τι σημαίνει αυτό; Τα έχουν όλα. Χρήματα, δόξα, ομορφιά, ταξίδια, ρούχα, θαυμαστές, δημοσιότητα! Έλα όμως που αυτά δεν είναι αρκετά. Όπως γνωρίζετε, οι αληθινές σχέσεις, η αγάπη των δικών σου ανθρώπων, είναι εν τέλει αυτή που σου μένει πριν πέσεις για ύπνο στο κρεβατάκι σου. Δυστυχώς για τις stars, λίγες είναι αυτές που έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν υγιείς και γερές σχέσεις με διάρκεια.


Η Jennifer Lopez είναι μία αρκετά θα λέγαμε άτυχη διάσημη (στα ερωτικά της πάντα), μιας και δεν έχει βρει τον άνθρωπο που θα περάσει μαζί του το υπόλοιπο της ζωής της. Η JLo έχει παντρευτεί και έχει χωρίσει 3 φορές! Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Self Magazine είχε δηλώσει πως φοβάται τη μοναξιά. Μάλλον η δήλωσή της αυτή ήταν προφητική.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του Entertainment Tonight, η Λατίνα καλλονή τα ξαναβρήκε με τον... μέχρι πρότινος πρώην της Casper Smart. Το ζευγάρι πέρασε μαζί την ημέρα της Πρωτοχρονιάς στο Las Vegas, παρακολουθώντας το 'The Best Is Yet To Come' στο Caesars Palace.


Πραγματικά μας απογοήτευσες βρε Jen! Μα να τα ξαναβρείς με τον άνθρωπο που σε κεράτωσε με... τρανσέξουαλ; Μηδέν αυτοεκτίμηση πια;

Διαβάστε ακόμα

People's Choice Awards 2015: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς!

Jennifer Aniston: Εξομολογείται την τραυματική εμπειρία που έχει στοιχειώσει τη ζωή της