Συγνώμη η Cara είναι αυτή; To κορίτσι πάχυνε και έγινε σεξοβόμβα!

Γωγώ Φούντα
Συγνώμη η Cara είναι αυτή; To κορίτσι πάχυνε και έγινε σεξοβόμβα!

Αν δεν μας πιστεύετε δείτε με τα μάτια σας

Εντάξει μπορεί η Cara Delevingne να θεωρείται το απόλυτο supermodel του πλανήτη, αλλά δεν την έλεγες και ποτέ χυμώδη και σέξι, μιας και το χαρακτηριστικό της ήταν πάντα το πολύ λεπτό της κορμί και η ιδιαίτερη ομορφιά της. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο, που στη συντριπτική πλειοψηφία των αντρών, δεν άρεσε ποτέ!

Όλα αυτά βέβαια είναι περασμένα ξεχασμένα, γιατί πολύ απλά η Cara δεν είναι πλέον το στιλάτο κοριτσάκι που ποζάρει καλά, αλλά μία... σεξοβόμβα! Η βρετανίδα καλλονή λοιπόν, έδωσε το παρών στο πάρτι του περιοδικού W αμέσως μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων των Golden Globes, και αυτό που είδαμε μας εντυπωσίασε και μας χαροποίησε δεόντως.

Η Cara λοιπόν, φορώντας ένα super mini λευκό φόρεμα, με αβυσσαλέο ντεκολτέ και ψηλοτάκουνα μποτίνια, έδειχνε όχι μόνο όμορφη αλλά και πιο χυμώδης και σέξι από ποτέ! Με εμφανώς πιο φουσκωμένο στήθος-να έκανε άραγε αυξητική-και γενικότερα περισσότερο... κρέας και καμπύλες, στα σωστά πάντα σημεία, έδειχνε κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος.

Βέβαια, αμέσως μετά φρόντισε να μας υπενθυμίσει ότι είναι ο ίδιος ακριβώς άνθρωπος, μιας και άρχισε τις γνωστές της πόζες με τη γλώσσα έξω και τα γουρλωμένα μάτια, κάνοντας μάλιστα το γνωστό photobombing σε φωτογραφία της Naomi Campbell-πώς και δεν την έσπασε στο ξύλο η γαζέλα-και υπενθυμίζοντάς μας, ότι καλώς ή κακώς είναι ακόμη παιδί.

Τώρα για να πούμε την αλήθεια, μπορεί εμάς να μας αρέσει το νέο της κορμί, αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσο θα συμφωνήσουν μαζί μας οι μεγάλοι οίκοι μόδας. Προβλέπουμε πείνα για την Cara. Δυστυχώς.

Διαβάστε ακόμη:

Το έχει κάνει σύστημα! Διάσημο μοντέλο κυκλοφορεί και πάλι topless

Aνησυχούμε πολύ: Τι συμβαίνει επιτέλους στην Kylie Jenner;

Δήλωση-φωτιά που θα συζητηθεί: Η Jennifer Αniston τόσο καιρό μας δούλευε ψιλό γαζί!