Tης βγήκε σε καλό: Έμεινε… μισή επειδή την «τρόλαραν» στο Twitter!

Tης βγήκε σε καλό: Έμεινε… μισή επειδή την «τρόλαραν» στο Twitter!

Να λοιπόν, που ακόμα και τα πιο άσχημα, έχουν τη θετική τους πλευρά

Η αλλαγή της είναι άκρως εντυπωσιακή και πραγματικά παρηγορητική για όλες όσες θέλουν να χάσουν ελάχιστο βάρος. Και αυτό, γιατί η Holly Hagan κατάφερε να διώξει από πάνω της, μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, τα 19 ολόκληρα κιλά που δυσκόλευαν την καθημερινότητά της. Η μόλις 22 ετών τηλεπερσόνα, στερήθηκε πολλά από όλα όσα αγαπούσε να κάνει, όμως ανταμείφθηκε με ένα σώμα που δεν θυμίζει σε τίποτα τα... πέτρινα χρόνια που πέρασε.


Σύμφωνα όμως με δηλώσεις της ίδιας, δεν ήταν τόσο η προσωπική της γνώμη για την εξωτερική της εμφάνιση που την εξώθησε σε μια τόσο ακραία αλλαγή, αλλά... τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων στο Twitter. Πολλοί από αυτούς αντιμετώπιζαν με ρατσιστικό τρόπο τη γνωστή τηλεπερσόνα του Mtv, κάνοντας σχόλια χωρίς ενδοιασμούς για το βάρος και την εμφάνισή της.


«Αυτή η κατάσταση με έκανε ανήσυχη και με ενέπνευσε να χάσω τα περιττά κιλά. Ήθελα να δουλέψω σκληρά για να είμαι πιο υγιής, αφού δεν μπορούσα να ανέβω ούτε τις σκάλες», δήλωσε η νεαρή περσόνα και μας έπεισε πως για να συμβεί οτιδήποτε χρειάζεται να δοθεί σε όλους η κατάλληλη αφορμή, είτε αυτή είναι ευχάριστη, είτε είναι δυσάρεστη. Και μπορεί τα σχόλια αυτά να την έκαναν να νιώθει άσχημα, όμως, αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, μάλλον θα ευχαριστεί όλους τους απανταχού... φαρμακόγλωσσους που την πλήγωσαν.

Διαβάστε ακόμη:

Επιτέλους! Ιδού και μια star που δεν είναι υστερική με τα κιλά της

H Aniston σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης: Το νέο-και μάλλον τελειωτικό-χτύπημα της μοίρας