Χαμός: Η νέα φωτογραφία της Beyoncé έχει ξεσηκώσει το διαδίκτυο! Γιατί όμως;

Γωγώ Φούντα
Χαμός: Η νέα φωτογραφία της Beyoncé έχει ξεσηκώσει το διαδίκτυο! Γιατί όμως;

Ξέρει τι κάνει η βασίλισσα

Είναι λογικό, πως οτιδήποτε κι αν αποφασίσουν να κάνουν κάποια συγκεκριμένα άτομα, ο αντίκτυπος των πράξεών τους θα είναι τεράστιος. Φυσικά δεν αναφερόμαστε σε ηγέτες κρατών στην προκειμένη, αλλά σε μεγάλους stars οι οποίοι με κάτι απλό, μπορούν να κάνουν έναν μικρό χαμό σε ίντερνετ και social media!

Και ποια ξέρει το παιχνίδι της δημοσιότητας καλύτερα από τη Beyonce; Kαμία εννοείται! Οπότε λοιπόν, η Queen Bey αποφάσισε να... «σπάσει »το ίντερνετ, με κάτι που υπό άλλες συνθήκες θα φαινόταν απλό και καθημερινό! Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία, όπου είναι ξαπλωμένη, στην αμμουδιά μιας υπέροχης υποθέτουμε παραλίας, και είναι όλη καλυμμένη με άμμο, έχοντας μόνο το κεφάλι της ελεύθερο για να αναπνέει.

Το θέμα βέβαια, δεν είναι το αμμόλουτρο της star αλλά το γεγονός ότι έχει σχηματίσει στην περιοχή της κοιλιάς ένα εξόγκωμα, που θυμίζει έντονα κοιλιά εγκύου. Όπως φυσικά αντιλαμβάνεστε, τα σχόλια έπεσαν βροχή, με τους θαυμαστές να αναρωτιούνται αν η αγαπημένη τους τραγουδίστρια είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κανένα σχόλιο, κάτι που κινεί ακόμη περισσότερο τις υποψίες. Πάντως, έχουμε να πούμε ότι η Beyonce δεν θα έκανε ποτέ και τίποτα τυχαία. Να τα λέμε κι αυτά!

Διαβάστε ακόμη:

Η αρραβωνιασμένη Sofia Vergara κυκλοφορεί με σέξι νεαρό αγνώστων στοιχείων; Τι συμβαίνει;

Κι όμως δεν το ξέραμε:Mε ποια διάσημη σταρ διατηρεί στενή φιλία η Charlize Theron;

Μας έπεσαν τα μαλλιά: Μάθετε το υπέρογκο ποσό που ξοδεύει η Gwyneth Paltrow για καλλυντικά