Η Jennifer Aniston περνάει στην αντεπίθεση: Αποδεικνύει πως είναι η πιο cool σταρ

Ερμιόνη Σαρρή
Η Jennifer Aniston περνάει στην αντεπίθεση: Αποδεικνύει πως είναι η πιο cool σταρ

Ό,τι και αν έγινε, δεν έχασε λεπτό το χαμόγελό της

Η βραδιά που περίμενε τόσο καιρό ήρθε και... έφυγε. Οι Χρυσές Σφαίρες απονεμήθηκαν και η ηθοποιός δυστυχώς έμεινε με τη χαρά της υποψήφιας. Δεν κατάφερε να πάρει το βραβείο που τόσο ποθούσε, αλλά δεν τα έβαψε και μαύρα.

Πριν καν ξεκινήσει και επίσημα η γιορτή αυτή, η Jennifer Aniston είχε πολλά κέφια. Φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί, έκανε τα παιχνίδια της με τα οπίσθια της Kate Hudson και περίμενε πως και πως να ακούσει το όνομά της. Με τόσο τρέξιμο που είχε ρίξει για την προώθησή της ταινίας «Cake» και αφού είχε αποκαλύψει ό,τι μυστικό είχε ως τώρα, πίστευε πως είχε έρθει η ώρα να ανακοινωθεί η νίκη της. Και όμως δεν έγινε. Όλα όμως καλά. Μία υποψηφιότητα ήταν και απλά δεν... έκατσε.

Πήρε αγκαζέ τον αγαπημένο της Justin Theroux και πήγαν στο πάρτι που ακολούθησε. Όχι δεν οδηγήθηκε στο μπαρ για να ξεχαστεί, όπως όλοι θα περιμέναμε, αλλά χαμογελούσε διαρκώς στο πλάι του. Φωτογραφήθηκε με τις διάσημες φίλες της- βλέπε Selena Gomez-και δε σταμάτησε λεπτό να το διασκεδάζει. Και από ότι καταλάβαμε από τα βλέμματα που αντάλλαζε το ζευγάρι, είναι στα καλύτερά τους. Εδώ μάλλον οφείλεται και το κέφι της ηθοποιού. Αν είσαι καλά στα προσωπικά σου, όλα τα άλλα θα έρθουν με τον καιρό.

jenmesa

Εμείς πάντως αν και την περιμέναμε την ήττα της- κακά τα ψέματα κανείς δεν πίστευε στη νίκη αυτή- χαρήκαμε πολύ με τη διάθεσή της. Ένα άγχος για αυτό το κορίτσι και τα προσωπικά του, το έχουμε. Και ο Justin πάντως μέσα στο χαμόγελο και τις αστείες γκριμάτσες ήταν. Σκεφτείτε δηλαδή τι θα είχε γίνει αν τα αποτελέσματα ήταν υπέρ της. Απλά ένας χαμός!

Δείτε την πόσο το διασκέδασε στην παραπάνω gallery

Διαβάστε ακόμα:

Ε όχι! Αυτό δεν το περιμέναμε ποτέ από τον George Clooney: Δείτε τι έκανε!

Το σοκ των Golden Globes: Γιατί η Lena Dunham μας άφησε με το στόμα ανοιχτό;