Τώρα κάτι γίνεται! Οι νέες σκηνές των 50 Αποχρώσεων επιτέλους μας κίνησαν το ενδιαφέρον!

Τώρα κάτι γίνεται! Οι νέες σκηνές των 50 Αποχρώσεων επιτέλους μας κίνησαν το ενδιαφέρον!

Δείτε το νέο τρέιλερ και ετοιμαστείτε για τις 14 Φεβρουαρίου

Δεν θα το κρύψουμε: Αυτή την κινηματογραφική μεταφορά την περιμέναμε με πολύ αγωνία. Με την ανακοίνωση των δύο πρωταγωνιστών, όμως, δεν ενθουσιαστήκαμε... όπως και μετά την αποκάλυψη του πρώτου τρέιλερ κατά το οποίο δεν νιώσαμε την ένταση των σκηνών που είχαμε διαβάσει στο βιβλίο.

Μέσα σε όλα αυτά ήρθαν και τα δημοσιεύματα πως ο σκηνοθέτης αποφάσισε το reshooting αρκετών ερωτικών σκηνών γιατί στο μοντάζ είδε πως δεν υπήρχε έντονη σεξουαλική χημεία μεταξύ των κυρίου Grey (Jamie Dornan) και της Anastasia Steele (Dakota Johnson). H αλήθεια είναι πως το δωμάτιο των οργίων το περιμέναμε λίγο πιο ιδιαίτερο, την ντροπαλή Anastasia λίγο πιο σέξι και τον άτακτο Christian λίγο πιο... σκληρό!

Μετά από την κυκλοφορία των πρώτων τρέιλερ είχαμε χάσει την αγωνία μας για τις 14 Φεβρουαρίου -ημέρα κυκλοφορίας της ταινίας στους κινηματογράφους-, αλλά το τρέιλερ που κυκλοφόρησε χτες μας έβαλε πάλι στο παιχνίδι. Αυτή τη φορά οι σκηνές περιστρέφονται γύρω από τη γνωριμία της Anastasia με την μητέρα του Grey, όχι τη βιολογική, αλλά τη γυναίκα που τον υιοθέτησε και μερικούς ακόμα πικάντικους διαλόγους μεταξύ των δύο εραστών!

Δείτε το τρέιλερ τώρα!

Διαβάστε ακόμη:

Η αρραβωνιασμένη Sofia Vergara κυκλοφορεί με σέξι νεαρό αγνώστων στοιχείων; Τι συμβαίνει;