Άλλαξε γνώμη ξανά: Διάσημο ζευγάρι είναι μαζί για τρίτη φορά και ανταλλάσσει δημόσια φιλιά

Ερμιόνη Σαρρή
Άλλαξε γνώμη ξανά: Διάσημο ζευγάρι είναι μαζί για τρίτη φορά και ανταλλάσσει δημόσια φιλιά

Να τους πούμε λίγο αναποφάσιστους;

Μέχρι και ποίημα είχε γραφτεί για το χωρισμό αυτόν. Παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο το 2007 και πολύ γρήγορα έτρεξαν στα δικαστήρια λόγω... απιστίας. Μας βγήκε βλέπετε λίγο ατακτούλης, αλλά η σύζυγός του του άνοιξε ξανά την πόρτα στις αρχές του 2014. Δεν άργησε βέβαια να του την ξανακλείσει.

Από ότι καταλάβατε υπάρχει μεγάλο πάθος μεταξύ της Pamela Anderson και του Rick Salomon, αφού είναι και πάλι μαζί. Όχι ότι δεν το περιμέναμε, αλλά ελπίζαμε σε ένα θαύμα. Ξέρετε είμαστε της γνώμης πως όταν ραγίσει το γυαλί- εδώ έσπασε κιόλας- δύσκολα ξανακολλάει. Όταν είσαι όμως έξω από το χορό, πολλά τραγούδια λες.

p1

Η αγαπημένης μας πρωταγωνίστρια του Baywatch είναι ξανά ερωτευμένη με τον πρώην σύζυγό της και μας το δείχνει. Τους πετύχαμε να βολτάρουν στο Malibu σε στιγμές απόλυτου πάθους. Ούτε την κόρη του Rick δε σεβάστηκαν που ήταν μαζί τους. Φιλιά εδώ, φιλιά εκεί και αγάπη μόνο.

p2

Η Pamela πάντα σέξι και αυτός φορώντας ένα καπέλο και υιοθετώντας ένα σπορ λουκ χάρηκαν την ηλιόλουστη μέρα. Και βέβαια αυτός πανευτυχής, αφού είχε στο πλάι τους τις δύο γυναίκες της ζωής του. Τι άλλο να θέλει ένας άντρας, πείτε μας.

p3

Ελπίζουμε αυτή τη φορά να έχουμε μία επανασύνδεση με όλη τη σημασία της λέξεως και να μη δούμε ξανά τη σεξοβόμβα Pamela να μονολογεί στα social media και να παίρνει ρόλο... ποιητή.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος Casper καλέ; Η Jennifer Lopez είναι φουλ ερωτευμένη με νέο άντρα και... κούκλο

Μα πόσο μεγάλωσε: Η κόρη των Beckhams, Harper, έγινε σωστή... κυρία! (φωτος)