Προβλέπεται χαμούλης! Ποια διάσημη είπε την Amal Alamuddin «ενοχλητική και κακόγουστη»;

Γωγώ Φούντα
Προβλέπεται χαμούλης! Ποια διάσημη είπε την Amal Alamuddin «ενοχλητική και κακόγουστη»;

Βρισκόμαστε στην αρχή ενός νέου... πολέμου στο Hollywood;

Δεν ξέρω αν σας το έχουμε πει, αλλά η περίοδος αυτή είναι η καλύτερή μας, γιατί γίνονται τόσες πολλές βραβεύσεις στο Hollywood και οι stars κάνουν τόσες πολλές δημόσιες εμφανίσεις, που ειλικρινά δεν τους χορταίνουμε! Αυτό βέβαια που αγαπάμε ακόμη περισσότερο, είναι όλη αυτή η κριτική που γίνεται στις διάσημες κυρίες σχετικά με αυτά που επιλέγουν να φορέσουν, με τη θρυλική πια εκπομπή Fashion Police να κατέχει τα πρωτεία.

Και μπορεί το τηλεοπτικό αυτό show να σημάδεψε με την έντονη προσωπικότητα και τα καυστικά της σχόλια, η Joan Rivers, αλλά φαίνεται πως και η Kathy Griffin δεν πάει πίσω, μιας και έχει ήδη μπει 100% στο πετσί του ρόλου. Τόσο πολύ μάλιστα, που τολμά να τα βάζει με την ίδια την κυρία Clooney, Amal Alamuddin φυσικά, και πιο συγκεκριμένα με την εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες.

Amal-Alamuddin-Hair-Makeup

Η Kathy λοιπόν, βλέποντας την εμφάνιση της διάσημης δικηγόρου άστραψε και βρόντηξε: «Τη βρίσκω πολύ ενοχλητική και κακόγουστη. Αυτά τα γάντια που φόρεσε, μου θύμισε σκηνή πορνό, όπου ο άντρας γυρίζει σπίτι από τη δουλειά και η νοικοκυρούλα σύζυγος τον περιμένει φορώντας τα γάντια και μόνο αυτά»!

Όπως φυσικά αντιλαμβάνεστε, οι αντιδράσεις ήταν άμεσες, μιας και αρκετοί θεώρησαν τα λόγια αυτά αρκετά προσβλητικά, τονίζοντας ότι η Joan Rivers δε θα έλεγε ποτέ κάτι τέτοιο! Η Griffin φυσικά, αντέδρασε λέγοντας: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούμε να την κοροιδέψουμε. Μήπως επειδή είναι παντρεμένη με τον μεγάλο George Clooney;», αναρωτήθηκε.

image

Πολλοί είπαν ότι προσπαθεί μάταια να κάνει εχθρούς, σε μία προσπάθεια να μιμηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο την προκάτοχό της. Η αλήθεια είναι πάντως, πως οι αμερικανοί δε σηκώνουν και πάρα πολλά για τον George και οτιδήποτε τον περιβάλλει. Λέτε να αντιδράσει η Amal; Περιμένουμε...

Διαβάστε ακόμη:

Μα πόσο μεγάλωσε: Η κόρη των Beckhams, Harper, έγινε σωστή... κυρία! (φωτος)

Το υποψιαζόμασταν και μας το επιβεβαίωσαν: Έχουμε το νέο διάσημο ζευγάρι της showbiz

Το απόλυτο ερωτικό τρίγωνο των Golden Globes: Πώς αντέδρασαν οι 3 superstars;