«Αν με κερατώσεις, τελειώσαμε»: Το τελεσίγραφο της star στο διάσημο κούκλο σύντροφό της!

Ερμιόνη Σαρρή
«Αν με κερατώσεις, τελειώσαμε»: Το τελεσίγραφο της star στο διάσημο κούκλο σύντροφό της!

Τα είπε και... ηρέμησε

Ένα κέρατο δεν καταπίνεται και πολύ εύκολα. Εκεί που είσαι φουλ ερωτευμένη με τον άλλον και αισθάνεσαι πως έχεις βρει τον έρωτα της ζωής σου, το τείχος ξαφνικά γκρεμίζεται. Αυτός αποδεικνύεται κάπως... άπιστος και εσύ ψάχνεις μία φιλική αγκαλιά να τρέξεις.


Αυτό ακριβώς συνέβη με τη Sofia Vergara και το Nick Loeb. Αυτός απίστησε και αυτή έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Ο χωρισμός τους ήταν μονόδρομος και η Sofia πήρε για τα καλά το μάθημα της. Ο πόνος της ήταν βαρύς και δυσκολεύτηκε αρκετά για να μαζέψει τα κομμάτια της.

1404755852 joe-manganiello-sofia-vergara-article


Και επειδή δε θέλει να περάσει ξανά τα ίδια, το τελεσίγραφο στο νέο της αγαπημένο Joe Manganiello μόλις στάλθηκε. «Αν με κερατώσεις, τελειώσαμε» του είπε και ξεκαθάρισε τη θέση της. Αν και του έχει εμπιστοσύνη και δε θεωρεί πως ανήκει σε αυτή την κατηγορία των αντρών, ένα φόβο τον έχει.

10922719 835904043117865 2273238350597418933 n


Και καλά κάνει το κορίτσι. Τόσες γυναίκες τον περιτριγυρίζουν και το μάτι της έχει φοβηθεί. Δε θέλει και πολύ βλέπετε ο πειρασμός να μπει στη ζωή σου. Μπορεί, λοιπόν, να ακούγονται κάπως υπερβολικά τα λόγια της στην προκειμένη περίπτωση, αλλά κατά τη γνώμη μας πολύ καλά κάνει και τα λέει. Μακάρι βέβαια να μην έρθει ποτέ αυτή η στιγμή και να μείνουν για πάντα τόσο λαμπεροί και ευτυχισμένοι.

Διαβάστε ακόμα

Aniston – Jolie:Στο ίδιο δωμάτιο μετά από 6 χρόνια!Τα δάκρυα της Jennifer & ο άφαντος Pitt

Τόσος έρωτας πια; Ο αρραβώνας εξπρές που ξάφνιασε το Hollywood!