12 χρόνια πήγαν… στράφι: Η σταρ μιλά ανοιχτά για το χωρισμό της και μας συγκινεί!

12 χρόνια πήγαν… στράφι: Η σταρ μιλά ανοιχτά για το χωρισμό της και μας συγκινεί!

Η απογοήτευσή της είναι ολοφάνερη

Γνωρίζεις έναν άνθρωπο, ενθουσιάζεσαι και φυσικά προσπαθείς να τον κερδίσεις. Όταν το πετυχαίνεις η χαρά σου είναι απερίγραπτη. Το πρώτο διάστημα είναι ονειρικό. Ο έρωτας δεν ελέγχεται και εσύ το απολαμβάνεις εις το έπακρον. Δυστυχώς (στις περισσότερες περιπτώσεις) ο έρωτας δεν κρατά για πάντα και κάπου εκεί ξεκινούν τα προβλήματα! Τα χρόνια που προστίθενται σε μια σχέση δυσκολεύουν την κατάσταση και η υπομονή του ζευγαριού εξαντλείται. Ο χωρισμός αποτελεί μοναδική λύση μιας και οι τσακωμοί φτάνουν τους δύο πρώην ερωτευμένους στα άκρα. Και κάπου εκεί μένεις μόνος, εσύ και η απογοήτευσή σου.


Να θυμάσαι βέβαια πως δεν είσαι μόνος. Μιας και εκατοντάδες άνθρωποι ανά τον κόσμο βιώνουν ή έχουν βιώσει έστω μια φορά στη ζωή τους την ερωτική απογοήτευση. Σε αυτή τη φάση βρίσκεται και η Nicki Minaj, η οποία και διατηρούσε σχέση με τον Safaree Samuels για 12 ολόκληρα χρόνια! Το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους λίγο πριν μπει το 2015.

Nicki-Minaj-2015


Η εκκεντρική τραγουδίστρια επιτέλους μίλησε για το χωρισμό της στο Rolling Stones Magazine. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου πώς και αποφάσισε να εκφράσει τα συναισθήματά της μέσω του νέου της άλμπουμ “The Pinkprint” εκείνη απάντησε ως εξής: «Ένας από τους στόχους μου ήταν να δώσω στον κόσμο την ευκαιρία να μάθει τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή, καθώς τόσα χρόνια την είχα κρατήσει πολύ μυστική. Πλέον έπρεπε να μάθω να κοιμάμαι μόνη, να αντιμετωπίζω το ερώτημα ''πρέπει να εκφράσω τα συναισθήματά μου ή όχι'' και αποφάσισα πως δεν υπάρχει λόγος πια να κρύβομαι. Είμαι ευάλωτη γυναίκα και είμαι περήφανη για αυτό.»

nicki-minaj-rolling-stone-january-2015-01-960x640


Φαίνεται πως η Nicki είναι πολύ πληγωμένη, μιας και πρόσφατα είχε χαρακτηρίσει μέσω Twitter τον πρώην σύντροφό της ως «αχάριστη κακή ψυχή»! Δείτε φωτογραφίες του πρώην ζευγαριού στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Τόσος έρωτας πια; Ο αρραβώνας εξπρές που ξάφνιασε το Hollywood!