Ronaldo- Shayk: Ο χωρισμός είναι επίσημος και ο λόγος δεν είναι η… μαμά του!

Ronaldo- Shayk: Ο χωρισμός είναι επίσημος και ο λόγος δεν είναι η… μαμά του!

Η Shayk διαψεύδει τις φημολογίες!

Τις τελευταίες μέρες οι φήμες περί χωρισμού φούντωναν όλο και περισσότερο για ένα από τα πιο hot ζευγάρια της διεθνούς σόουμπιζ, ωστόσο καμία πλευρά δεν είχε επιβεβαιώσει επίσημα κάτι. Και παρά το γεγονός ότι, από τη μία, η πανέμορφη Irina έκανε unfollow από τον λογαριασμό της στο Twitter τον διάσημο ποδοσφαιριστή, αλλά και ο τελευταίος εμφανίστηκε συνοδευόμενος μόνο από τη μητέρα και το γιό του τη Δευτέρα στη Ζυρίχη, για την τελετή της «Χρυσής Μπάλας», αυτά δεν έμοιαζαν ικανά να μας πείσουν απόλυτα.

24B9C17000000578-2914730-It s over Following weeks of speculation Irina Shayk s PR repres-m-11 1421517579408


Τα άσχημα νέα όμως επιβεβαιώθηκαν χθες και μάλιστα, από τον εκπρόσωπο του διάσημου μοντέλου. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως η Irina Shayk έχει τελειώσει οριστικά τη σχέση της με τον Cristiano Ronaldo, ύστερα από πέντε χρόνια», δήλωσε ο μάνατζερ του μοντέλου στη MailOnline και συνέχισε λέγοντας πως η ίδια έχει περιοριστεί στο να δώσει μονάχα αυτές τις πληροφορίες και δεν έχει σχολιάσει κάτι περαιτέρω.


Όσο για το λόγο που οδήγησε στην άσχημη αυτή κατάληξη τη σχέση τους, πολλά ακούγονταν τις τελευταίες μέρες, όμως δεν επιβεβαιώθηκαν από τον εκπρόσωπο της Shayk. Φήμες ήθελαν οι τίτλοι τέλους αυτής της σχέσης να έπεσαν, ύστερα από την άρνηση του μοντέλου να παραβρεθεί στο πάρτι- έκπληξη που διοργάνωσε ο Ronaldo για τα γενέθλια της μητέρας του. Ο ισχυρισμός αυτός όμως διαψεύστηκε αφού, ο εκπρόσωπός της δήλωσε: «Η Irina είχε στενή σχέση με την οικογένειά του, σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους. Οπότε, οι αρνητικοί αυτοί ισχυρισμοί σχετικά με την Irina και την οικογένεια του Ronaldo είναι εντελώς λανθασμένοι και δεν έχουν καμία σχέση με το λόγο του χωρισμού».

Ο Ronaldo με την μητέρα και το γιο του, την Δευτέρα στη Ζυρίχη

24A6058A00000578-2913166-image-m-30 1421408738843


Βέβαια, όποια κι αν είναι η αιτία, σημασία έχει το αποτέλεσμα που παραμένει ίδιο. Οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς και αν λάβουμε υπόψη τις φήμες πως η σχέση τους δεν ήταν και στα... φόρτε της τους τελευταίους μήνες, μάλλον έκαναν την καλύτερη επιλογή. Αυτοί ξέρουν!

Διαβάστε ακόμη:

Koρίτσια τρέξτε! Το πιο σέξι αγόρι του Hollywood είναι και πάλι single

Όταν το παρελθόν συναντάει το παρόν! Διάσημοι που είναι ολόιδιοι με τα... παιδιά τους