Την κεράτωνε ενώ εκείνη ήταν έγκυος: Διάσημο ζευγάρι χωρίζει 2 μήνες μετά το γάμο του!

Την κεράτωνε ενώ εκείνη ήταν έγκυος: Διάσημο ζευγάρι χωρίζει 2 μήνες μετά το γάμο του!

Αν δεν είναι αυτό τραγωδία, τότε τι;

 

Και αν έχουμε ακούσει τρελές ιστορίες εκεί στο μακρινό Hollywood! Κέρατα, χωρισμοί, επανασυνδέσεις, από όλα έχει ο... μπαξές. Όρεξη να έχουν οι stars να μας δίνουν τροφή για σχολιασμό! Και μπορεί μέχρι σήμερα να πιστεύαμε πως τα έχουμε δει όλα, να που ήρθε η στιγμή να διαψευστούμε.

Στην είδηση πως ο σύντροφός της την κεράτωσε ενώ εκείνη κυοφορούσε το δεύτερο παιδί τους, μείναμε άφωνοι! Κανένα έλεος πια; Ο λόγος για τον Jionni LaValle, σύζυγο της reality star, Snooki!

1330706018 jionni-snooki-article


Το γνωστό ζευγάρι μπορεί να παντρεύτηκε μόλις πριν δύο μήνες, αλλά από ότι φαίνεται ήδη υπάρχουν προβλήματα στον.. παράδεισο, μιας και βγήκαν στη φόρα οι αταξίες του νεαρού Jionni! Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο σύζυγος της 27χρονης Snooki την παρατούσε μόνη της στο σπίτι, όσο εκείνη ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους και εκείνος απολάμβανε τις βόλτες του συνοδεία sexy γυναικών.

rs 1024x759-141201133952-1024-nicole-snooki-polizzi-jionni-lavalle-wedding.jw.12114


Και σα να μην έφτανε αυτό, έρχεται και η δήλωση της 26χρονης Alexa Waldman η οποία αναφέρει πως τον περασμένο Μάρτιο, ο LaValle την προσκάλεσε σε... private party στο σκάφος του.

Nicole-Snooki-Polizzi-visits-Popcorn-Park-Zoo-with-Lorenzo-and-Jionni-LaValle-3-435x580


Τα πράγματα πλέον είναι αρκετά δύσκολα, μιας και οι μέχρι πρότινος υποψίες της Snooki –δυστυχώς- επιβεβαιώνονται. Κοντινή τους πηγή αναφέρει πως ο χωρισμός πλησιάζει, μιας και οι τσακωμοί τους πλέον είναι πάρα πολύ συχνοί. Εν αναμονή των εξελίξεων!

Διαβάστε ακόμα

12 χρόνια πήγαν... στράφι: Η σταρ μιλά ανοιχτά για το χωρισμό της και μας συγκινεί!

Τι γίνεται με αυτούς τους δύο; Το διάσημο ζευγάρι είναι ξανά μαζί και προβλέπεται πανικός