Το νέο σώμα της Gwyneth Paltrow στην πρώτη του επίσημη για τη νέα χρονιά:Πώς σας φαίνεται;

Γωγώ Φούντα
Το νέο σώμα της Gwyneth Paltrow στην πρώτη του επίσημη για τη νέα χρονιά:Πώς σας φαίνεται;

Η star παραπονέθηκε για κάποια κιλάκια που έβαλε στις γιορτές

Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει υστερική με τη διατροφή και τη γυμναστική, επιβάλλοντας μάλιστα τους ακραίους κανόνες της ακόμα και στα παιδιά της, αλλά τελικά η Gwyneth Paltrow είναι κι αυτή άνθρωπος με αδυναμίες και τρωτά σημεία, τα οποία δε διστάζει να μοιραστεί με τους θαυμαστές της.

Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, λίγες μέρες πριν, μέσω του site της Goop, είπε κάποια λόγια σχετικά με τον Ιανουάριο και κυρίως τα κορμιά: «Εντάξει ήρθε η ώρα το συκώτι μας να κάνει ένα διάλειμμα. Εξάλλου ως γνωστόν ο Ιανουάριος είναι ο μήνας της αποτοξίνωσης από τις κραιπάλες των Χριστουγέννων. Όσο πιο πολύ ψαχνόμαστε, τόσο πιο πολύ ενδιαφερόμαστε για τις περιβαλλοντικές τοξίνες. Ρωτήσαμε ειδικό διατροφολόγο να μας πει, όχι μόνο πώς θα ξεφορτωθούμε τα κιλά των γιορτών αλλά και πώς θα διώξουμε τις τοξίνες από το σώμα μας», έγραψε η star και τελικά κατέληξε να προτείνει μία απλή μέθοδο αποτοξίνωσης που απλά κόβεις οτιδήποτε σε ποτό ή φαγώσιμο οτιδήποτε σε ευχαριστεί!

24D849E100000578-2917061-image-m-9 1421689570344

Η ίδια πάντως, όπως είπε, εφάρμοσε την πρότασή της και λίγες ώρες πριν εγκαινίασε το νέο της κορμί σε παραλία του Cabo, όπου εθεάθη με φίλους της. Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες, έχουμε να πούμε ότι η Gwyneth μάλλον μας κοροιδεύει σχετικά με το φαγοπότι των γιορτών, διότι φαινόταν σε καλύτερη φόρμα από ποτέ, αν και μας φάνηκε λίγο πιο γεμάτη η σιλουέτα της-κάτι που σαφώς θεωρούμε θετικό!

24D849F100000578-2917061-image-m-21 1421690302893

Και να σκεφτεί κανείς, ότι η γυναίκα αυτή είπε κάποτε ότι ξεκίνησε γυμναστική για να σφίξει τα πλαδαρά της οπίσθια! Τι να πεις...

Διαβάστε ακόμη:

Τα έβαψε όπως ο Beckham! Ο Brooklyn έκανε το χτένισμα που καθιέρωσε τον μπαμπά David

Πραγματικός παράδεισος: Το νέο παλάτι της Adele στο Μαλιμπού μας άφησε άφωνους!

Ποιος χωρισμός; Ryan Gosling και Eva Mendes διαψεύδουν τις φήμες με τον καλύτερο τρόπο!