Μήπως ήταν κάπως υπερβολική; Δείτε πώς εμφανίστηκε η Beyoncé στην παιδική χαρά

Ερμιόνη Σαρρή
Μήπως ήταν κάπως υπερβολική; Δείτε πώς εμφανίστηκε η Beyoncé στην παιδική χαρά

Σέξι και όποιος αντέξει (μπαμπάδες και μαμάδες σίγουρα όχι)

Μαμά και κόρη είναι αχώριστες. Η αδυναμία άλλωστε της Beyoncé στη μικρή Blue Ivy είναι γνωστή. Μπορεί να τρέχει από τη μία υποχρέωση στην άλλη και το πρόγραμμά της να είναι πλήρες, πάντα όμως βρίσκει το χρόνο που πρέπει για την τρίχρονη κορούλα της.

Αυτή τη φορά μαμά και κόρη πήγαν στις κούνιες- όπως λέγαμε μικροί- και το διασκέδασαν πολύ. Μόνο η θεία Solange φαινόταν λίγο να βαριέται τη συγκεκριμένη βόλτα, αλλά φυσικά δεν τους χάλασε το χατίρι. Πήγε και αυτή μαζί τους και απλά τις κοίταζε. Η αγαπημένη μας όμως Queen Bey μας απογοήτευσε κάπως με την εμφάνιση της. Είχε επιλέξει ένα κοντό σορτς- που εκτός παιδικής χαράς θα ήταν τέλειο- το οποίο και είχε συνδυάσει με λευκά αθλητικά παπούτσια και μπεζ πουκάμισο. Ο συνδυασμός ήταν μια χαρά, αλλά βρε παιδί μου με τόσο κοντό σορτς που πας ανάμεσα στα τετράχρονα και τις μαμάδες. Να θες δηλαδή να σκύψεις να πιάσεις κάτι και να παιδεύεσαι πέντε λεπτά. Χάθηκε ο κόσμος να βάλει μία στιλάτη φόρμα γυμναστικής ή ένα απλό παντελόνι;

beyonce mesa

Ίσως μερικά εκατοστά πιο μακρύ-σας θυμίζω τη μαμά σας τώρα- να ήταν κάπως καλύτερο. Όχι, τίποτε άλλο θα ήταν και κανένας μπαμπάς στην παιδική χαρά και δε θα έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της. Η τραγουδίστρια βέβαια δε δυσκολεύτηκε να παίξει με τη μικρή της πριγκίπισσα, αλλά όσο να ναι το θέαμα ήταν κάπως προκλητικό. Ο μπαμπάς Jay Z δεν ήταν μαζί, αλλά το έχουμε μεγάλη απορία για το τι μπορεί να είπε βλέποντας τη σύζυγό του με αυτό το καυτό σορτσάκι.

beyonce mesa 2

Και τώρα εσείς θα μας πείτε, πως και η τρίχρονη Blue Ivy είναι κάπως too much για το συγκεκριμένο χώρο, αλλά στο θέμα παιδιά και στιλιστικές επιλογές πάμε πάσο. Είναι τόσο δύσκολο να πείσεις ένα μικρό παιδί ότι δεν μπορεί να βάλει το συγκεκριμένο ρούχο στο συγκεκριμένο τόπο όπου πηγαίνει, όσο δε φαντάζεστε. Σε αυτή την ηλικία λατρεύουν το στιλ πριγκίπισσα, φορέματα και μπιχλιμπίδια, που δύσκολα μπορείς να τους φέρεις αντίρρηση. Φανταζόμαστε, πως το ίδιο συνέβη και εδώ. Άλλωστε είναι τόσο χαριτωμένη.

beyonce 3 mesa

Διαβάστε ακόμα:

Τα είδαμε όλα πια! Διάσημη κυρία γδύθηκε μπροστά στις κάμερες και μας σόκαρε

Ποιος χωρισμός; Ryan Gosling και Eva Mendes διαψεύδουν τις φήμες με τον καλύτερο τρόπο!