Λίγο ύφασμα παραπάνω δε θα έβλαπτε: Η τηλεπερσόνα προκαλεί με το κακόγουστο φόρεμά της

Ερμιόνη Σαρρή
Λίγο ύφασμα παραπάνω δε θα έβλαπτε: Η τηλεπερσόνα προκαλεί με το κακόγουστο φόρεμά της

Που πας χρυσή μου με τέτοιο φόρεμα στο κόκκινο χαλί;

Μπορεί στην Ελλάδα να καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα για το ποιος τελικά θα μας κυβερνήσει, η Βρετανία όμως χθες γιόρταζε. Οι μεγαλύτεροι στας της τηλεόρασης περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και τρέλαναν το βρετανικό κοινό με τις εμφανίσεις τους. Γενικότερα δεν τα πήγαν και τόσο άσχημα, αλλά εμείς κοντοσταθήκαμε σε μία και μόνο εμφάνιση. Την κοιτάζαμε, την ξανακοιτάζαμε και δε σας κρύβουμε νομίζαμε πως μας έκανε... πλάκα.

Η Sam Faiers έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή στους βρετανούς φίλους μας από το «The Only Way Is Essex» και φυσικά δε γινόταν να λείπει από τη χθεσινή βραδιά. Το κορίτσι ήθελε να είναι σέξι και τα κατάφερε-με το παραπάνω θα λέγαμε-. Επέλεξε ένα μακρύ φόρεμα σε κοραλί χρωματισμούς-δεν απείχε και πολύ στο χρώμα από το κόκκινο χαλί- και παραλίγο να δούμε το στήθος της να ... ξεπροβάλλει.

24EA7E5000000578-2920992-image-m-18 1421892036899

Το άνοιγμα έφτανε ως τον αφαλό-ήμαρτον καλέ- και το στήθος της έδειχνε κάπως πεσμένο. Λίγα σημεία του δεν καταφέραμε να δούμε, αλλά και αυτά μας ήταν αρκετά. Εντάξει νέο κορίτσι είναι και βράζει το αίμα της, αλλά ειδικά σε τόσο επίσημες εμφανίσεις θα της λέγαμε να επιλέγει κάτι πιο... elegant. Μα κοραλλί φόρεμα πάνω σε κόκκινο χαλί, άκρως απαγορευτικό.

o-SAM-FAIERS-570

Όσο για τη χρυσή ζώνη που μας οδηγεί να κοιτάξουμε ακόμη πιο επίμονα το σημείο του... στήθους της, απλά θα την αφήσουμε ασχολίαστη. Για να δούμε τι θα φορέσει την επόμενη φορά!

1421866657 Sam-Faeirs

Διαβάστε ακόμα:

«Είσαι άρρωστος πια»: Ποια διάσημη κυρία ξεσπά ενάντια στο σύζυγό της;

Έχετε δει την αδερφή της Jennifer Lopez; Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την pop star!