50 Αποχρώσεις του Γκρι: Για ποιο λόγο «έκοψαν» την πιο διάσημη σκηνή του βιβλίου;

Γωγώ Φούντα
50 Αποχρώσεις του Γκρι: Για ποιο λόγο «έκοψαν» την πιο διάσημη σκηνή του βιβλίου;

Μα είναι πράγματα αυτά;

Kαι ενώ οι ορκισμένοι φανς του βιβλίου μετρούν αντίστροφα για την Παγκόσμια Πρεμιέρα της ταινίας (θα γίνει στην Ιρλανδία στις 13 Φεβρουαρίου), όλο και περισσότερες πληροφορίες και καυτές αποκαλύψεις βγαίνουν στη φόρα, δίνοντας σε όλους όσους ανυπομονούν, ένα μικρό δείγμα, του τι πρόκειται να γίνει!

1415961816405 wps 10 FIFTY SHADES OF GREY INTE

Αναφερόμαστε φυσικά στο βιβλίο φαινόμενο, 50 Αποχρώσεις του Γκρι (50 shades of grey), του οποίου η κινηματογραφική μεταφορά, μπορεί να μην έχει κάνει ακόμη πρεμιέρα αλλά είναι ήδη Talk Of The Town. Mε πρωταγωνιστές τους James Dornan και Dakota Johnson, αυτό είναι γνωστό άλλωστε, οποιαδήποτε πληροφορία ή σκηνή δει το φως της δημοσιότητας, και αφορά στην ταινία, γίνεται αμέσως ανάρπαστη.

fifty-shades-grey

Σήμερα λοιπόν, έγινε γνωστή μία ακόμη είδηση η οποία μάλλον θα απογοητεύσει αρκετούς φανς της ταινίας. Μία από τις πιο διάσημες και τολμηρές σκηνές λοιπόν, εκείνη που ο Mr Grey αφαιρεί το ταμπόν από τον κόλπο της Anastasia για να κάνουν sex, όχι μόνο γυρίστηκε αλλά δεν άρεσε, αλλά εξ' αρχής δε συζητήθηκε καν να βρίσκεται στην ταινία.

49

Σύμφωνα με άτομα της παραγωγής, οι ιθύνοντες δε θεώρησαν απαραίτητη την ύπαρξή της, ίσως και από φόβο μην προκαλέσουν τις πο συντηρητικές κοινωνίες. Πιθανόν να έχουν δίκιο. Όπως και να' χει πάντως, εμείς ανυπομονούμε!

Διαβάστε ακόμη:

Κωνσταντίνα Μεταξά – Μίνως Θεοχάρης: Θα κάνουν την έκπληξη!

Δεν αντέχει άλλο τον βίαιο χαρακτήρα του: Ποια superstar είναι ένα βήμα πριν το χωρισμό;