«Ήταν ένας μικρός θάνατος»: Ποια διάσημη κυρία το είπε για το χωρισμό από το σύζυγό της;

Γωγώ Φούντα
«Ήταν ένας μικρός θάνατος»: Ποια διάσημη κυρία το είπε για το χωρισμό από το σύζυγό της;

Tην κεράτωσε με την καλύτερή της φίλη

O χωρισμός είναι πάντα χωρισμός και κάποιοι τον παίρνουν πιο βαριά, άλλοι πιο χαλαρά και άλλοι πέφτουν στα πατώματα. Και τι γίνεται αν είσαι celebrity και εκτίθεσαι δημόσια; Τότε δυστυχώς τα λες έξω από τα δόντια με αποτέλεσμα να προκαλείς λίγο τον οίκτο και λίγο τη λύπηση κάποιων.

camilla-dallerup--z

Η Camilla Dallerup

Όπως ακριβώς έκανε η Camilla Dallerup η οποία συμμετείχε στην πρώτη σεζόν του Strictly Come Dancing το 2004, το δικό μας Dancing With The Stars, ενώ στο ίδιο παιχνίδι συμμετείχε και ο καλός της Brendan Cole. Δυστυχώς για την Camilla, όπως συνήθως συμβαίνει, ο Brendan ανέπτυξε ένα ειδύλλιο με την παρτενέρ του Natasha Kaplinsky, η οποία ήταν και φίλη της Camilla.

brendan-natasha--z

Oι Brendan Cole και Natasha Kaplinsky

Παρόλο λοιπόν που πέρασαν χρόνια, η πληγωμένη Camilla μόλις δημοσίευσε το βιβλίο της, όπου στις σελίδες του περιγράφει το χωρισμό τους ως έναν "μικρό θάνατο". «Ο Brendan και η καλύτερή μου φίλη είχαν και οι 2 εξαφανιστεί. Για οτιδήποτε είχα παλέψει στη ζωή μου, είχε κάνει φτερά. Δεν κρατάω κακίες πάντως. Ο Brendan και η Natasha είναι σήμερα γονείς κι εγώ είμαι παντρεμένη», είπε.

Συγνώμη αλλά ο τωρινός σύζυγος τα δέχτηκε όλα αυτά ευχάριστα;

Διαβάστε ακόμη:

Ποιος νοιάζεται για το κορμί; Η διάσημη ηθοποιός το ρίχνει στην πίτσα και το χαίρεται!

Ποιος το φανταζόταν! Δείτε τι έκαναν οι σταρς για να ζήσουν πριν γίνουν... διάσημοι

Δεν το περιμέναμε: Το μεγάλο πρόβλημα της Miley Cyrus με το επίθετο του αγοριού της!